Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megijednétek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Osztálytársamnak van egy SP-s füzettartója, és ha hirtelen előkapja a táskájából, én ugrok egyet hátrafelé, csak úgy ösztönösen, egyszer infón majdnem leestem a székről, annyira megijedtem. Ti is ugranátok egyet hátrafelé, ilyen helyzetben?2011. dec. 13. 21:38
2/6 anonim válasza:
Én sem ugranék. Nem vagyok én nyúl.
3/6 anonim válasza:
Igen. Ez olyan, mint mikor ösztönösen visszatartod a lélegzeted, ha elmegy melletted egy cigány az utcán.
4/6 anonim válasza:
# 3/3
Még soha nem vettem észre magamon ,de most ,hogy belegondolok teljesen ösztönszerű:O
Amúgy a megoldás: szünetben a vastag postai ragaszószalaggal be kell tekerni neki a tartóját ,hogy biztonságosabb legyen:)
5/6 anonim válasza:
49- a kurv@ anyád.
Sp voltam, sziasztok.
6/6 anonim válasza:
reflexből leönteném benzinnel,felgyújtanám és kidobnám a 8.-ról és reménykednék hogy átmegy rajta egy úthenger is.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!