Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megalaznam magam? Fiuk ti megijednetek ettol?
Eddig amolyan szexkapcsolatban voltam bar nekem sokkal tobbet jelent ejjelnappal a pasira gondolok nagyon szerelmes vagyok..
Arra gondoltam megmondom neki h legyen vege mivel o nemakar tobbet.. aztan letiltom stb. de mondjuk ra egy hetre odaulok a haz ele (panel ) es ha jon le ott varom es elmondom h szeretem...
A masodik h lejon es a szeme lattara elvagom a kezem.
remenytelen vok nekem CSAK O KELL:( aztmondja nemakar elvesziteni de nemhiszemel
Az ilyet hívják függő típusnak...igazából magaddal nem vagy tisztában, ezért mindenáron párkapcsolatot akarsz, mert csak akkor érzed magad egésznek. Pedig egyedül is teljes ember vagy!
Ha ilyenek mint a második ötlet megfordul a fejedben fordulj szakemberhez, vagy keress fel egy önismereti csoportot.
Tanács: hagy a srácot és inkább a saját személyiséged/életed kialakításán dolgozz egy kicsit mert nagyon kellene.
Először is:
Magadra ismersz?
Másodszor pedig:
Egyszerűen csak mondd neki el és ne csinálj belőle lelki roncsot.
en belole lelki roncsot??!
am akk a vagast hagyom de az elso megfelel? inkabb arra reagaljatok lecci h letiltom de odamek es elmondom
Szerintem ez is hülyeség...tudom most elképzeled magadban a NAGY jelenetet, hogy letiltod mire ő napokig a gépet bámulja, meg hiányol, és a találkozásnál majd bevallja szerelmét, de ki kell ábrándítsalak ilyen csak a filmekben van.
A valóságban valszeg megrántani a vállát mikor letiltod...:S
Kicsim, felnőtt nőként, férjes asszonyként mondom, nincs férfi, aki szeretné a drámát. Tudom, a filmekben meg a szappanoperákban mást mondanak, de sok férfit ismerek nagyon jól baráti szinten, és még egy sem mondta nekem, hogy te, én úgy szeretem, amikor egy nő hisztizik, követelőzik és érzelmileg zsarol... :D
Ha meg akarsz fogni egy férfit, légy normális, következetes és logikus. Tudod, ebből azt érzik, más vagy, mint a többi, megértenek téged és különlegesnek látnak a sok primadonna között. Kincsként tekintenek rád, hogy végre egy nő, akit lehet szeretni, akit társként lehet kezelni, aki holnap reggel is ugyanolyan normális lesz, mint ma este, mikor elköszönök tőle.
Hogy mit tegyél ezeknek a fényében?
1. Ne tiltsd le sehonnan, hót fölösleges. Észre se fogja venni, ha meg mégis, akkor annyit gondol csak, hogy ni, már megint egy hisztikirálynő, ez se jó másra, csak dugni, mert esze az nincs szegénynek.
2. Ne ülj sehova, se a háza elé, se a küszöbére, se az ágya elé lábtörlőnek. Legyen benned tartás, nő leszel maholnap, nem felmosórongy, hogy a földre dobva gubbassz a sarokban! :)
3. Ha valamit akarsz neki mondani, akkor hozz két szelet sütit egy cukrászdából, főzz mellé egy kávét, ültesd le magad mellé és miután már jó kedve van a sok kedvességtől és teli a hasa, mosolyogva, egyenesen mondd el neki. Hidd el, ezerszer hatásosabb, mint késsel fenyegetőzve, kisírt szemekkel. Nem megijeszteni, hanem meghódítani akarod, nem igaz? :)
4. Ne támadd le mély érzéseid drámai ismertetésével! Nem biztos, hogy jó, ha úgy adod elő egy 17 évesnek, hogy mostanmártesenkimássalsohatöbé, mert ettől csak fülét-farkát behúzva elszalad... Azt mondd, egyre jobban kedveled, a szex mellett szívesen mennél vele néhány programra is, akár moziba, akár pizzázni, de ha kell, elkíséred meccsre is, a lényeg, hogy megismerhesd. Ne arra helyezd a hangsúlyt, hogy soha többé nem akarod őt elengedni, mert garantáltan menekülőre fogja...
Igen te!
Miért,mit gondolsz?
Valaki eret vág előtte,őt meg egyáltalán nem fogja megérinteni a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!