Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megalaznam magam? Fiuk ti megijednetek ettol?
Eddig amolyan szexkapcsolatban voltam bar nekem sokkal tobbet jelent ejjelnappal a pasira gondolok nagyon szerelmes vagyok..
Arra gondoltam megmondom neki h legyen vege mivel o nemakar tobbet.. aztan letiltom stb. de mondjuk ra egy hetre odaulok a haz ele (panel ) es ha jon le ott varom es elmondom h szeretem...
A masodik h lejon es a szeme lattara elvagom a kezem.
remenytelen vok nekem CSAK O KELL:( aztmondja nemakar elvesziteni de nemhiszemel
"A masodik h lejon es a szeme lattara elvagom a kezem."
Az ilyen nők miatt nem érdemes csajozni...
tipikusan az a lábtörlő vagy akit ha kidobnak az ajtón visszajön az ablakon! még régen én is voltam hülye, de mind tudjuk, hogy ez szánalmas!!
25F
Ezek hülyeségek!
Miért nem mondod meg neki egyszerűen, hogy szereted és fontos neked és ,hogy nem akarod elveszíteni?
ez nem jó ne csináld!
én max nevetnék egy jót,a nyakadat vágd de így h oda nyomod és ge*ci lassan végig húzod h spricoljon a vér Xd na arra azt mondanám hogy állat vagy :OO vagy ha mára kezed akkor csontig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!