Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adrienn Z. kérdése:

Terhessegi depresszio?

Figyelt kérdés
Nemis igazan tudom hogy szoktak kezdeni az ilyenfajta segelykialtast! 24 eves lany vagyok. Es nagyon szomoru.21 hetes terhes vagyok. A baratom elhagyott amikor 3,5honapos terhes voltam, mert az mondta h mar csak egy kicsit szeret. Amikor megtortent a dolog en szerettem volna bevenni az esemeny utanani tablettat de azt mondta h ha terhes leszek akkor o szeretne a babat, es mikor akarok kisbabat hisz mar nemsokara 25 leszek. Ezzel az utolsoval elgondolkodtatott. Hagytam magam befolyasolni, mert vak voltam es szerelmes. A fiubol azota kiabrandultam. Munkaban azota hatat fordit nekem es masfel honapja nem koszon. Nagyon haragszom magamra amiert ilyen buta hulye voltam h ennyire hagytam h vezessen. De most itt a Baba a pocimban aki semmirol sem tehet es nem kerte tolem az eletet. (A fiu sose jott velem vizsgalatokra mindig nekule mentem). Azt hittem vegig tudom csinalni az egeszet de sokszor erzem h nem megy nem fog menni. Tudom h a velemeyek osztozni fognak de szeretnek igazi segitseget kapni. Londonban elek mar 4,5 eve. Van munkam, munkahelyemen szeretnek. Van kb 6 telneg jo baratom itt kint, es a noverem is itt el. Az Anyukankat 11 honappal veszitettuk el egy tragikus auto balesetben (Anya halala elott 2 hettel lett vege egy 4 eves kapcsolatomnak ahol a szerelem elmult. ) Apukam es ocsem otthon elnek. Nem szeretnek haza koltozni, ertelmet nem latom. Es tudjatok mindig megprobalok ujra es ujra nekiugaszkodni az egesznek de valahogy mindig vissza esek a mely godorbe. Mindig mondom magamnak h talpra allok es tovabb megyek. Hogy jelentkezek egyetemre, apolono v rohammnetos leszek es igenis viszem valamira az eletben. Csak tudjatok nagyon maganyos vagyok, tudom h itt vannak a barataim testverem akik melletem allnak de az megsem olyan. Veluk sem tudok minden dologgal teljesen oszinte lenni, mert nem akarom h rosszat gondoljanak rolam, persze biztos nem tennek mert akkor nemis baratok. De en nagyon szomoru vagyok ettol a Babatol. Az egesz eletemet megvaltoztatja. Szerette volna oceanjaro hajora menni dolgozni de pont a terhessegemmiatt lemondtam (a fiu arra is azt modta h menjek ha szeretnek mert terhesen kell dolgozni) Szoval almaim terveim mindig voltak, de sokat sirok, ugy erzem ennek nem szabadott volna igy tortennie. Buta voltam nagyon. Mar arra is gondoltam h Anya kuldte nekem fentrol ezt a Babat h ne legyek egyedul, de erre en keptelen vagyok. Nincs aki atoleljen, szeressn. Es tudom a kisbabaval nagyon nehez lesz parkapcsolatot talalni valaha is. Mar banom h nem vettem be a gyogyszert. Tegnap azon gondolkodtam h ha orokb adnam egy olyan parnak akik regota szeretnenek babat lehet h a picinek is jobb lenne. De h tehetnem ezt a sajat Babammal? Tudjatok csak probalok valaszt keresni meg magamban is. Persze emliteni sem merem a testveremnek az orokbe adast. A csalad par tagja otthonrol a facebookon gratulal de a hatam mogott tudom h kibeszelnek h: tartozasom van meg egyedul h fogom csinalni stb. De erre csak azt mondom h vegye felvalaki a cipomet es jarja vegig az utamat. Meg tartom a babat tudom h egyedulallo Anya leszek. Csak nagyon felek. Az egesz eletem megvaltozik, nemfogok tudni elmenni sehova mert a babat mindig vinnem kell magammal. Ugy erzem tudom milyen feleosseg Anyanak lenni. Tudom problemaja mindenkinek van, ezzel tisztaban vagyok en is. Tetszik most egy fiu James, de sose leszunk egyutt, mert ot zavarja h az a fiu a gyerek apaja. En megertem ot, ismerjuk egymast szeptember ota, es ha nem hagyom h Eduardo a gyerek apja befolyasoljon akkor talan lett volna koztunk valami. Meg mindig tartjuk a kapcsolatot de kerdezem magamtol h meddig? Aranyos fiu meg telneg tetszik. Tudom h senki nem akar engem igazabol csak gond es banat vagyok. Ugy szeggyellem magam. Kerlek segitsetek! Adri Londonbol

#Banat.szomorusag
2013. máj. 20. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyere haza. Gyere haza az édesapádhoz és a tesódhoz.
2013. máj. 20. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Probaltatok megoldani a volt baratoddal a kapcsolatotokat? Szerintem nem annyiara egyszeru az hogy kiszerettek egymasbol es akkkor terhes ott hagy.. szerintem probalj vele beszelni hiszen nem csak te vagy a felelos a gyerekert mert a gyerekhez nem egy ember kell hanem ketto
2013. máj. 20. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
A volt pasid egy igazi f/\sz már bocsánat, hogy tehet valaki ilyet? Ne magad okold, szerelmes voltál és akkor az ember nem tudja mit csináljon, vagy cselekedjen helyesen.. A legjobb az lenne ha visszaköltöznél a szüleidhez legalább addig amíg megszületik a pici.
2013. máj. 20. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Először is fogadd őszinte részvétemet az Anyukádért. Illetve ugyancsak nagyon sajnálom, hogy a volt párod, Eduardo cserbenhagyott és átvert.

Próbálj erős-és racionális lenni. Döntést kell hoznod az életedben, amit egyedül csak TE hozhatsz meg. Nincs más ember rajtad kívül a Földön, aki rendelkezhet a kisbabája életével.

Alapból nagyon nagy felelősségvállalás egy gyermek, nem még egyedülálló anyukaként. Nagyon meg fog változni az életed. Amennyiben úgy döntesz megtartod. Egyedülállóként, tartozással, GYES-en nem könnyű anyagilag sem finanszírozni. Illetve ha a GYES után esetleg nem várnának már vissza, egyedülálló anyukaként még nehezebbnek fog bizonyulni munkát vállalni. Nehéz lesz helytállni az életedben, de lehetséges. Viszont ez sok áldozattal jár.

Nem lesz időd a barátaidra, és már nem csak a saját életedért leszel felelős.

Őszintén sajnálom a helyzeted. Nehéz lesz. S még nehezebb lesz, bárhogy is döntesz.

Kitartást, erőt, egészséget és sok-sok pozitívumot kívánok mindkettőtöknek!

2013. máj. 20. 09:50
 5/7 A kérdező kommentje:
En probaltam alegjobbat kihozni a kapcsolatbol.A fiu Portugal es vallasos.Evangelikus vallasban van,de ez a templom kicsit furcsa,braziliabol szarmazik.O meg is mondta nekem h neki Isten az elso,Istent mindennel jobban szereti.Pedig en meg abba a templomba is elmentem vele egyszer csak h ereztessem vele h erdekel ami ot boldogga teszi.Habar a vallas picit nem az en vilagom.Nem vagyok hivo.Eduardonak van egy masik portugal lanytol egy 4 eves fia.En ezt is elfogadtam,kicsit igy magamban nehezen de megtettem.Es o Anya halalara azt mondta h sajnalja de ha egyszer megszulettunk meg kell halnunk.Es meg igy sem lattam at rajta.Azt mondta nekem mielott szet koltoztunk h mindezek ellenere osszekoltozhetunk egy egyszobas kis lakasba,mert szeretne nekem segiteni,de csak kicsit szeret.De igy kerdem en hat akkor minek?Es miota o elkoltozott azota nem kuld nekem 25£ot a babara.Mert terhesseg elejen elhataroztam h minden penzem amit eddig magamra koltottem,szolarium,parfum,neha egy szep mukorom,mindet felre teszem a babanak,es lemondoma kondiberletemet is,es egyik baratnom tanacsara mondtam neki h mit szolna ha minden fizetesbol at utalna nekem 25£ ot es hozza tennem a baba penzehez.Ez igy is tortent mig el nem koltoz
2013. máj. 20. 10:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez igy is tortent mig el nem koltozott.De azota nem kuldi a babara a penzt, pedig igen kis csekej osszeg.Es rakerdeztem h miert,es azt valaszolta h ertelmetlensegnek tartja mert mar nem vagyunk egyutt.
2013. máj. 20. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Tehát csak kamu volt, hogy odaköltözne és segítene. Tudta, hogy úgysem mész bele. Szánalmas ember, jobb is, hogy vége lett!

Sok kitartást, kérdező..

2013. máj. 20. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!