Terhességi depresszió?
Szia
én végig depressziós voltam a terhességem alatt, iszonyú volt.
Alig aludtam folyton szorongtam és féltem, hogy mi lesz ha megszületik a babánk.
Sajnos nem sok okosat tudok tanácsolni.
De szülés utáni depresszióm nem volt, aznap amikor megszületett a lányom mintha elvágták volna, én olyan boldog voltam, már a szülés beindulása előtt, hogy mindenki csodálkozott.
Nem tudom van-e okod ennyit aggódni, esetleg ülj le a kedveseddel beszélgetni ezekről, hátha meg tud nyugtatni.
És hamarosan itt lesz a babád, hidd el olyan öröm amit én a szülésig el sem tudtam képzelni! Pedig nem vagyok egy érzelgős típus, de tényleg!
Olvass vidám regényeket, nekem az segített.
Sok szerencsét és minden jót kívánok!
Bírd ki még azt a pár hetet!Amikor megszületik a baba minden napban örömet fogsz látni.
Addig is olvass sokat, számítógépezz, köss, varrj, főzzél valami finomat, menj el sétálni közben hallgass zenét, nézz tv-t, dvd-t, találkozz a barátnőiddel...
És el fog múlni. Megkérdezhetem milyen rossz dolgokon agyalsz? Az az érzésem sok dologra rágörcsölsz!Azt tudom még tanácsolni, h beszélj erről a dologról sokat egy olyan személlyel akiben teljes mértékben megbízol.
Igen jól érzed, hogy egyébként is sok dologra rágörcsölök.
De nagyon igyekszem pozitivan látni. :-)
utolsó vagyok és örülök,h igyekszel!
ne hagyd , h a negatív gondolatok elnyomják a pozitív gondolatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!