Ez lehet terhességi depresszió tünete vagy csak a terhesség velejárója?
Mindenkiben máshogy jön ki a feszültség.Én is átéltem ezt deamikor majd meghallod a csilingelő kis hangját és a kezedben tartod minden félelmed elmúlik.Hihetetlen a természet de ez benned is bennem is megvan az ANYAI
ÖSZTÖN.Mindent úgy fogsz csinálni mintha világ életedben ezt csináltad volna.
Az én tanácsom az lenne,hogy beszélj róla sokat a férjeddel anyukáddal barátnőddel,hidd el ez nagyon sokat fog segíteni.
Én úgy tudom,hogy az a bizonyos depi csak a szülés után jöhet el az akkor felszabaduló hormonok miatt.De ebbe nem vagyok bizti.
Kitartást és biztos nagyon ügyes anyuci leszel.(ezt onnan gondolom,h ha nem lennél már az akkor ez a gondod nem is foglalkoztatna.Igazam van?)
valószínű, hogy depressziós vagy.
ha nem múlik el ama bizonyos csilingelő hangra, akkor feltétlenül és őszintén mond el ezt a szülésorvosodnak.
megpróbálnak majd veled finomabban bánni, de sokkal jobban rád figyelni, és ha nem múlik a szorongásod, akkor fogsz rá kapni feszültségoldót.
ha nem kapnád meg ezt a törődést, annak súlyos következménye lehet.
most próbálj megnyugodni, ne félj, mert minden szorongás alapja a félelem!
bízzunk benne, hogy minden rendben lesz, ha meg mégsem, akkor kapsz gyógyszert, és azért lesz minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!