Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Anas, csak a te kedvedést sorminta:
ocsmány vagyok, ocsmány vagyok, ocsmány vagyok, ocsmány vagyok, ocsmány vagyok, ocsmány vagyok, ocsmány vagyok, ocsmány vagyok... :D
Írtam, hogy szűz vagyok, szóval lehetetlen, hogy élvezetessé tudnám neki tenni. Annak ellenére, hogy elég sok könyvet olvastam a témában, de valószínű azt sem tudnám elérni, hogy beinduljon.
Magamon meg semmi szerethető nincsen. Én sejtszinten vagyok ronda.
"Sejtszinten ronda" ? Ezt nem értem, kifejtenéd bővebben?
Hogy néz ki a bőröd vagy MIII????? hímvessző van az orrod helyén? Mitől vagy olyan ocsmány????
Hallod ha most nem adsz egy konkrét leírást magadról akkor csak egy gyerekes netes-csetes kamuzós OCSMÁNY sz@rrágó tetű vagy :D
Jó, most szűz vagy, de a második alkalommal már nem elszel az. Mit nem lehet azon érteni, hogy a szexhez gyakorlat kell?
Egyébként összegezzük: adott egy srác, nem túl előnyös külsővel, kicsi farokkal, szűzen, önutálattal telve. És szeretne egy átlagos, szűz lányt.
Mondjátok hogy hülye vagyok, de szerintem az egyik mérce alacsonyan van, a másik meg magasan. És igen, nálam a szűz-kitétel verte ki a biztosítékot.
BTW tényleg elmondhatnád, hogy miben merül ki, hogy ocsmány vagy. Cserébe én is megírom szívesen, hogy mit utálok magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!