Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Nyilván kedves Anas, te voltál már rémségesen ronda, alacsony és dagadt férfi, szóval te biztosan jobban tudod. Ez elég valószínűtlen. Én látom magamon, hogy annyira ocsmány vagyok külsőre, hogy a lányok arcára kiül az undor, ha rám néznek.
És, de barátnőt akarok. De nem egy olyat, aki ha netán összejönne velem, folyamatosan az exe után sóvárogna, mert az sokkal jobb volt. Tisztában vagyok a korlátaimmal, és azzal, hogy a lehető legrosszabb pasi vagyok, akit valaha is a hátán hordott a föld.
Amúgy nem mantrázom magamnak, de amúgy is, ezek sajnos tények, hiszen rettenetesen ocsmány vagyok mindenki, még a családtagjaim szerint is.
(A szüleid testvérek?)
Amúgy ezzel az önsajnálattal nem mész semmire.Próbálj meg tenni azért hogy ne nézz ki úgy, ahogy, pattanásos is vagy? vagy miért vagy csúnya meséld már el? 2 orrod van?????
De mi bajod van?
Alacsony, kövér. Oké, ez még semmi... van valami bőrbetegséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!