Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Képet nem küldök, mivel egyszer már valaki visszaélt vele! (meg amúgy is: a tömegpusztító fegyvereket ne terjesszük már. Az amerikai hadsereg is akart már kópiát a képemről, hogy egy repülőgépből kiszórva a meglátásom után i heveny hányás harcképtelenné tegye az ott tartózkodókat. De nekik sem adtam :D)
26 éves vagyok, szóval már nagyon öreg.
Tegyük fel a szépség 10es skáláján te vagy az 1es. Aztán van még egy srác aki azt mondja hogy ő a legrondább a világon, csúnya mint a sz@r, nála nincs ocsmányabb!(10ből 2es), De még nem ismer téged :D Nem reménytelen szerintem, nem minden lány szép, azok között is vannak szörnyek.
Vagy ha tényleg reménytelen és nem jön össze semmi keress valami nyugdíjas nénit aki már alig lát és adj neki :D
Csak ezen az oldalon négyszer írtad le, hogy ocsmány, pedig összesen nem írtál 500 karaktert. De nem mantrázod magadnak... aha... Hallottál már a pygmalion effektusról? Mert a szótárban a pygmalion címszó alatt a te képed van.
Speciel nem arra gondoltam, hogy olyan dologról beszélsz, amiről fogalmad sincs, hogy milyen ronda dagadt férfinak lenni. Hanem arra, hogy talán szexuális téren kicsit több tapasztalatom van. De akkor vesézzük ki ezt a kérdést.
Azért szeretnél szűz lányt, hogy ne sóvárogjon az exe után, hogy azzal jobb volt.
Egyrészt, ha igazad van, és tényleg rossz lesz veled neki a szex, akkor elvárnád tőle, hogy egész életében rossz szexben legyen része. Teszem hozzá: ahelyett, hogy pozitívan tekintenél a dologra, és igyekeznél számára is élvezetessé tenni. Ha nem farokkal, akkor kézzel, nyelvvel, bárhogy. De te ezt eleve elveted.
Még egyszer felteszem a kérdést: gondolod, hogy olyan ostoba, hogy nem jön rá, hogy a szex lehet jó? Csendben teszem hozzá, hogy azért a nők is maszturbálnak, ha mást nem, az fel fog tűnni neki, hogy magának is jobban örömet tud okozni, mint te neki. (Ha tényleg rossz leszel a szexben, de ezt ugye már kifejtettem, hogy nem tudható előre és fejleszthető.)
Az meg, hogy még a családtagjaid szerint is ronda vagy... hát a családodat jobban minősíti. Mondjuk ezt ismerem én is. Az anyukáknak állítólag a saját gyerekük a legszebb. Na, nekem anyukám folyton azt mondja, hogy "kislányom, te nem vagy szép, de legalább okos". De most ettől magamba kéne zuhannom? Ő nem tart szépnek. Na bumm.
Nyilván nem fogsz holnap úgy felkelni, hogy tele vagy önbizalommal. De találj egyetlen apró dolgot, amit szeretsz magadon. A szemed, a hajad a kislábujjad, akármi. És lassan kezdd elfogadni magad. Mert ha te nem fogadod el, akkor ki fogja?
na ezt figyeld jól meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!