Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
nem vagy zöld? mert akkor majdnem shrek :D
inkább egy troll.:D
Bőrgyógyász de k*rvagyorsan!!!
Norbi update (:D) de k*rvagyorsan!!!
Egyetértek az előzőekkel: sport, pszichiáter, bőrgyógyász. A gyomorgyűrű sem rossz ötlet, de TB-re szerintem csak akkor csinálják, ha már nagyon súlyos az elhízás, és az eredménye sem túl szép, mert megmarad a sok felesleges bőr.
A bőrbetegség tudtommal nem gyógyítható, de azért kezelni lehet valamennyire. Aki barátomat fentebb említettem, neki is ilyen betegsége van (szintén csak foltokban nő a szőr az arcán, hatalmas hegek vannak rajta, tényleg nem egy szép pasi), és mint mondtam, sosem volt gondja a csajozással. 172 cm, 90 kg körül van, tehát még csak nem is vékony, hanem kicsit pocakos. De: van önbizalma és jó dumája.
Neked mid van momentán? Önsajnálat, önutálat és tengernyi kifogás. Mindegyiket dobni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!