Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Csak csendben kérdezem, hogy nincs ebben egy árnyalatnyi önzőség?
Eleve marhaságnak tartom a "nekem szűz lány KELL" hozzáállást. Ti. nincs értelme. Arra bármelyik idióta agyhalott szűz is rájön, ha neki nem jó a szex, és kíváncsi lesz rá, hogy mással is ilyen-e.
btw egyre biztosabb vagyok benne, hogy a problémáid jelentős része pszichiátriai kezelést igényelne. Elég kemény testkép zavart, meg úgy eleve önértékelési zavart feltételez, amiket írsz.
De akkor tedd hozzá, hogy legyen se.gghülye is, hogy ne jöjjön rá, hogy a szex lehet jó is. Láncra verni nem akarod, hogy ne szökjön el? Most komolyan, minek neked nő, ha így állsz hozzá?
Különben a szex csak gyakorlat kérdése, meg hogy mennyire ismered a partnered. De tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz, pedig még nem is próbáltad.
Én csak azt látom, hogy korlátolt vagy. Icipicit sem akarod meghallani, amit mondok, csak hajtod a magadét. Ráadásul olyan dologról is, amiről a leghaloványabb fogalmad sincs. Ráadásul nem barátnőt akarsz, hanem ... nem is írom le inkább, mert én is rosszul lettem.
Csak azt tudom, hogy ha valaki (adott esetben te magadnak) ennyiszer mondaná el, hogy ocsmány genetikai hulladék vagyok, két három nap alatt én is elhinném. Te gondolom évek óta mantrázod ezt magadnak. Mert ekkora gyökér vagy. Gödörben vagy, és lefele kezdesz el ásni. Hát így nem lehet rajtad segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!