Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a nőtípus osztályozás?
https://www.youtube.com/watch?v=qSmaIZUVMzk
Feminista szabadságharcos megjegyzéseket nem kérek. Aki sértve érzi magát a videó megtekintése után az menjen betonozni.
"szép dolog is azzal dicsekedni a világhálón hajnali háromkor, hogy nőket szoktál megütni"
Főleg, hogy néhány hozzászólással még büszkélkedett vele, hogy sün...
# 36
Mondani bármit lehet... Ezzel az erővel én vagyok az angol királynő. :) Bár nem csodálkozom már semmin, nem lenne a világ legnagyobb meglepetése, ha kiderülne, hogy tényleg van ilyen pszichopata paraszt a sünök között.
8 -9 -10 es totál felesleges volt szerintem. 7 -es a normális, épelméjű csúcs. MAx a 8 as. Mármint a szerintük való skálázást becsméreltem. Egyébként a bemutatott képeken lévő nők nem nagyon fedik ezt a skálaértéket. Persze 7 estől felfele akiket mutattak mind szép, de a topmodell kategoriában már azért eléggé nem nagy showkat mutattak.
Én Stahlt beraknám egy 9 esre, meg Evangelina Lillyt is.
Pfeiffer, Penelope Cruz eléggé túl lettek becsülve.
Skálázásuk egy vicces elképzelésnek jó, 7 esik teljesen egyetértés, de onnattól pusztán izlés dolga már.
Ohh, ahogy elmentem tegnap aludni beindult itt az élet.. Köszi mindenkitől a kommentet. Meglepődtem, hogy a lányok mennyire felpontozták magukat, azt hittem tele lesz 4-5-6ossal :) Nem azért mondom mert azt gondolom, hogy hazudtok. Hanem, mert általában csúnyábbnak hiszik magukat a lányok mint amilyenek.
A képek szerintem is rosszul lettek beválogatva a videóba, de itt inkább a szöveg a lényeg.
Puzsérhoz még annyit tennék hozzá, hogy tényleg lehet tartani sok mindennek. Pl kissé idegbeteg, nem is egy szép csávó, művészet terén se tett le sokat az asztalra, de tud olyan dolgokat mondani ami azért elgondolkoztatja az embert, más nem számít.
Egyik válaszoló írta, hogy hát ő hogy néz ki és nem számít a véleménye(ha jól emlékszem). Ezek szerint akkor mondhat bárki bármiről véleményt ha abban jobb mint a másik? Ez elég debil elgondolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!