Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szerintetek hányast adnak erre?

Szerintetek hányast adnak erre?

Figyelt kérdés

De kérlek titeket,hogy rendes választ adjatok, mert nagyon izgulok!!

5.-es vagyok.

A biosz röpdogába két kérdés volt:

1.) Adj meg két dolgot amiért csökkentek az élő fák mennyisége Magyarországon!!Erre én eszt írtam:

1. azért,mert a 2. világháborút lezáró Trianoni békediktátum elvették az erdős részeket.

2.Mert kell nekünk papírhoz, házhoz ..stb

De aztán rájöttem, hogy az első világháború után volt a békediktátum!!

2.) Írj le egy fát és hozzá azt, hogy milyen magasan található és a fa jellemzőjét!!!

Én ezt írtam:

Bükk 500-600 és nem volt időm jellemzőt írni!!!

A neten meg azt írják, hogy 600-800 ig van a magassága, de afüzetembe meg 500-600ig van!

Segítség!!!!!!!!!

2012. nov. 18. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

A helyesírásod nekem fizikai fájdalmat okozott, de talán az már fel sem tűnik nekem.

A tanárt Te ismered. Nagyjából annyi derül ki a válaszaidból, hogy némi fogalmad van a dolgokról, de vannak benne tévedések. (Trianont pl. hülyeség idehozni)

Viszont ismételném: a tanárt Te ismered, Te tudod, hányast adna rá. Én erre ötödikben egy hármast adnék, mert azért nem vagy reménytelen eset.

2012. nov. 18. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek az előző válaszolóval, a tanárodat te ismered. Én is kb. egy 3-ast adnék rá.
2012. nov. 18. 18:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak, hogy nem ismerem nagyon, mert most kerültem be egy 8 osztályos gimibe és még nincs jegyem!
2012. nov. 19. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
De ettől mi még ennyire sem tudjuk.
2012. nov. 19. 21:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz segíteni a kérdésemen akkor nem kell válaszolni!!
2012. nov. 21. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt csinálok, amit akarok. :)

Szerintem eléggé nyilvánvalóvá válhatott, hogy nem lehet a kérdésedre pontosan válaszolni. Egyébként szubjektív választ adtam.

2012. nov. 21. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Én (talán) kettest adnék neked, meg is mondom, hogy miért.

Mi nem tudjuk, mi volt a füzetedben, de a helyesírásod botrányos, és nehogy azt hidd, hogy azt kizárólag csak a magyar tanárnak kell figyelembe vennie! Kevered a történelmi részeket, itt már nem csak egy tanár fogja a fejét kínjában. A "mert kell nekünk papírhoz, házhoz" elég gyenge megfogalmazás, és kifelejtetted, hogy több fát vágnak ki, mint amennyit ültetnek. Kifelejtetted, hogy a különböző fafajták hány év alatt nőnek meg, és kifelejtetted, hogy sok a fatolvaj. Ez mind közrejátszó tényező.

Azt, hogy neked nem volt időd jellemzőt írni, nem fogja érdekelni a tanárt, hiszen ha más tudott írni annyi idő alatt, akkor neked is kellett volna tudnod. Ráadásul abból, hogy "Bükk 500-600" nem biztos, hogy megérti, mit akartál írni. Mellesleg én sem értem. A röpdolgozat nem arról szól, hogy csak összehányjuk a dolgokat.

2013. jan. 13. 11:42
 8/11 A kérdező kommentje:

A tiéd se a legeslegjobb.

Amúgy már meg kaptam rá a négyest.:)

2013. jan. 13. 12:48
 9/11 A kérdező kommentje:
mármint a helyesírásod
2013. jan. 13. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:

No, kedves kérdező, kérlek, meséld el, hol és miért rossz az én helyesírásom!

Cseveghetünk is erről, csak nem privátban, mert ott úgysem válaszolok.

2013. jan. 13. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!