Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a nőtípus osztályozás?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=qSmaIZUVMzk
Feminista szabadságharcos megjegyzéseket nem kérek. Aki sértve érzi magát a videó megtekintése után az menjen betonozni.
2013. máj. 15. 01:56
3/43 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy ki hova helyezné magát?
Mellesleg, szerintem igaza van Puzsérnak abban amit komolyan mond, a 6-7es csajok körül.
2013. máj. 15. 02:03
4/43 anonim válasza:
A 4-es és a 6-os simán helyet cserélhet, 7-esek és 8-asok közül egyik másik úgyszintén helycsere, a 10-esek meg valahova a 6-os helyre csúsznak. A 9-es inkább 10-es. Amúgy stimmel. :D
5/43 anonim válasza:
"Mutassak neked egy 9-es pics@t?
Mutatok neked egy 9-es pics@t!
A bőr és nemibeteg gondozóban fotóztam le"
Ez vitt mindent XD
6/43 anonim válasza:
nagy kár, hogy nem jó sorrendben vágták be a képeket a nőkről
7/43 anonim válasza:
Engem a legtöbb pasi 7-9 pontra szokott értékelni, de Puzsér osztályozása szigorúbb, nála 6-os lehetek.
8/43 anonim válasza:
Ilyen gyökereknek az osztályzására nem adok,miközben ő egy nagy nulla.
10/43 anonim válasza:
9. ha neked nagy arc,egy szinten vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!