Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(

És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 8. 11:22
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Már most se rossz az alakod, ha ledobsz 5 kg-t akkor elégedett lehetsz.
2013. máj. 8. 14:27
 42/44 1kamionos válasza:
Na, látjátok, ezt sosem fogom megérteni, hogy egy ilyen csinos nőnek nincs, aki elmondja, hogy igazi csinos nő! Én a képek alapján azt mondom, hogy nem kell többet leadnod, igazi formás hölgy vagy, akinek rád nézve nem jön meg az étvágy (szexuális), az vagy túl igényes, vagy hülye.Nem tudom az egyik előttem szólónak mi a baja az agyaddal, de biztos, hogy a kép és a kérdés alapján írta a professzorkám, amit írt. Ne higgy neki, szerintem szeretetre és szerelemre méltó vagy! Ne csüggedj, meg fog érkezni, aki majd megérdemli és értékeli a szerelmedet és a bájos tekintetedet, és érezheti a csodás testedet!!
2013. máj. 8. 14:39
 43/44 anonim ***** válasza:
dugnálak
2013. máj. 8. 18:26
 44/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) Sziasztok
2013. máj. 9. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!