Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(

És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 8. 11:22
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Ja és nem szeretnék senkivel sem veszekedni.Feleslegesen ne kössetek belém.Igazság szerint az érdekelne,hogy szerintetek sokat kellene még fogynom?
2013. máj. 8. 11:23
 2/44 anonim ***** válasza:

dögös, csak a kacsacsőrt nem kellene erőltetni :)

önbizalomhiány? van megoldás! pasizz. :)

2013. máj. 8. 11:24
 3/44 anonim ***** válasza:
79%

Az a véleményem, hogy baromira el vagy telve magadtól, és többre tartod magad mint ami/aki vagy.

Meg az a véleményem, hogy ha még nem szültél, akkor ideje hogy nekiállj a kötőszöveteidet feltuningolni mert 1 gyerek után elfogsz folyni, és a bőrőd kész lesz.

Szóval emberileg igen sok "dolgod és belsőtakaritásra " van szükséged.

4/44 anonim ***** válasza:
100%
A csücsörítés elég gáz, az utolsó képen a ruha nem áll jól, nem a te alakodra szabták, amúgy nincs gáz veled, jól nézel ki.
 5/44 anonim ***** válasza:
0%
*fojni
2013. máj. 8. 11:25
 6/44 A kérdező kommentje:
Nem kacsacsőrőözök,vagy lehet úgy látszik,de nem szándékos.Van pasim...
 7/44 zozonrg ***** válasza:
Szép,igényes és van stílusod!Nagyon becsülendő,hogy tenni akarsz a jó alakért,csak így tovább!
 8/44 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól.Most fogok elkezdeni kondizni és feszesíteni.
2013. máj. 8. 11:26
 9/44 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy csúnya, de túl intelligens sem. Ha sikerült leadni az 5 kilót, kezdj el agyra gyúrni.

Amúgy 1 körre jó lennél, de nem többre. Hányok a tükörben pózolós buta libáktól...

2013. máj. 8. 11:27
 10/44 anonim ***** válasza:
Az bizony foLYni.
2013. máj. 8. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!