Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?
kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(
És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.
dögös, csak a kacsacsőrt nem kellene erőltetni :)
önbizalomhiány? van megoldás! pasizz. :)
Az a véleményem, hogy baromira el vagy telve magadtól, és többre tartod magad mint ami/aki vagy.
Meg az a véleményem, hogy ha még nem szültél, akkor ideje hogy nekiállj a kötőszöveteidet feltuningolni mert 1 gyerek után elfogsz folyni, és a bőrőd kész lesz.
Szóval emberileg igen sok "dolgod és belsőtakaritásra " van szükséged.
Nem vagy csúnya, de túl intelligens sem. Ha sikerült leadni az 5 kilót, kezdj el agyra gyúrni.
Amúgy 1 körre jó lennél, de nem többre. Hányok a tükörben pózolós buta libáktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!