Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?
kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(
És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.
Már most is csinos és nőies vagy! Nem csontsovány, de ez egyáltal nem baj, sőt.
Ha szeretnél még fogyni, akkor tedd, hiszen az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben! Mindenesetre nagyon csinos vagy így is!
Én is azt javaslom, hogy kondizz(bár látom most fogod kezdeni), mert ha feszesedsz, akkor mégszebb lesz az eredmény.
Viszont ne ess kétségbe, ha többet mutat majd a mérleg, mert a kondival izomtömeget is felszedsz.
22N
Szerintem alapvetoen nincs problema az alakoddal, jok az adottsagaid, noiesek a formaid, ez nagyon sok ferfinak tetszik.
Szemely szerint nekem viszont az osszkep alapjan nagyon nem vagy az esetem, de ez mar csak az en szemelyes velemenyem/izlesem, az meg ugye kit erdekel?!
Az a lenyeg, hogy te jol erezd magad a borodben.
Írta a kérdező,hogy csak ilyen telós képet tud csinálni magáról.Miért köttök ebbe bele?Nem is ez volt a kérdés,sem a csücsörítés,hanem az alak!
Attól,hogy a képeken nem látszik,még lehet önbizalom hiányos,ezek csak képek.Nincs veled nagy gond szerintem,járj edzeni,fussál,és jó lesz az.:)
Szerintem csinos vagy, nem kell fogynod, így pont jó. Persze ha még úgy érzed, pár kilót le akarsz dobni, hogy jobban érezd magad a bőrödben, az is rendben van, de már ne túl sokat!
Ja és valaki írta, hogy nem áll jól az utolsó képen az a ruha. Szerintem meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!