Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(

És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 8. 11:22
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Már most is csinos és nőies vagy! Nem csontsovány, de ez egyáltal nem baj, sőt.

Ha szeretnél még fogyni, akkor tedd, hiszen az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben! Mindenesetre nagyon csinos vagy így is!

Én is azt javaslom, hogy kondizz(bár látom most fogod kezdeni), mert ha feszesedsz, akkor mégszebb lesz az eredmény.

Viszont ne ess kétségbe, ha többet mutat majd a mérleg, mert a kondival izomtömeget is felszedsz.

22N

2013. máj. 8. 11:36
 22/44 anonim ***** válasza:
Jesszus, milyen 35-40 éves nő??? Hol látod te őt ennyi idősnek??? Nagyon sz*rul becsülöd meg a kort.
2013. máj. 8. 11:37
 23/44 zozonrg ***** válasza:
7-es vok.Azért írtam,hogy van stílusa ,mert sokan felvesznek olyan ruhákat ami nem illik hozzájuk.Ha a stílususság úgy néz ki mint egy kicifrárott papagáj minden féle idióta dísszel kiegészítve akkor ő nem stílusus.De a szerintem nagyon becsülendő,hogy ad magára.ennyi4
2013. máj. 8. 11:38
 24/44 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetoen nincs problema az alakoddal, jok az adottsagaid, noiesek a formaid, ez nagyon sok ferfinak tetszik.

Szemely szerint nekem viszont az osszkep alapjan nagyon nem vagy az esetem, de ez mar csak az en szemelyes velemenyem/izlesem, az meg ugye kit erdekel?!

Az a lenyeg, hogy te jol erezd magad a borodben.

2013. máj. 8. 11:46
 25/44 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy szeresd és fogadd el magad amilyen vagy.Ne akarj másoknak megfelelni mert úgyse fog menni.Amint látod itt a GYK -n is ahány válaszoló annyi vélemény,ettől nem nagyon leszel okosabb.Inkább arra koncentrálj hogy a lelkivilágod és a partnerkapcsolatod rendben legyen.Ami a testeddel való problémáidat illeti dolgozz rajta hogy olyan legyen amilyennek szeretnéd.Alapból jól nézel ki és pozitiv benyomást keltessz.A többi meg kialakul,ha nem az se gáz.
2013. máj. 8. 11:47
 26/44 anonim ***** válasza:
Én is 35 körülinek saccolom. Miért mennyi?
2013. máj. 8. 11:49
 27/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ha még egy 4-5kg ledobsz akkor rendben leszel, ne érts félre így sincs veled gond. Mert azért jó ha van mit fogni egy nőn.
2013. máj. 8. 11:53
 28/44 anonim ***** válasza:

Írta a kérdező,hogy csak ilyen telós képet tud csinálni magáról.Miért köttök ebbe bele?Nem is ez volt a kérdés,sem a csücsörítés,hanem az alak!

Attól,hogy a képeken nem látszik,még lehet önbizalom hiányos,ezek csak képek.Nincs veled nagy gond szerintem,járj edzeni,fussál,és jó lesz az.:)

2013. máj. 8. 12:12
 29/44 anonim ***** válasza:

Szerintem csinos vagy, nem kell fogynod, így pont jó. Persze ha még úgy érzed, pár kilót le akarsz dobni, hogy jobban érezd magad a bőrödben, az is rendben van, de már ne túl sokat!

Ja és valaki írta, hogy nem áll jól az utolsó képen az a ruha. Szerintem meg igen.

2013. máj. 8. 12:16
 30/44 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi vagy. :) Így lány szemmel borzasztóan irigyellek az alakod miatt. Csak így tovább! :)
2013. máj. 8. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!