Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(
És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.
2013. máj. 8. 11:22
11/44 anonim válasza:
Hát én csak annyit mondhatok, hogy tuti felállna rád a lompos, miközben vágnád a hajam... :) Nekem bejössz. ;)
30F
12/44 anonim válasza:
Ja tényleg jó, habár a beképzeltségi pózerkedés nem éppen jó dolog.
13/44 anonim válasza:
10 Akkor jól irtam össztönből:DD
14/44 anonim válasza:
nem kéne fogyni, de minek kell minden nőnek hülye pofát vágnia amikor fotózzák? ez ilyen pavlov féle reflex? am csini vagy.
15/44 anonim válasza:
7 Miért hazudsz neki? mikor egyértelműen látszik, hogy nincs stílusa, és csak pózól? és husos? Miért nem lehet megmondani egyenesen a másik embernek a véleményt?
16/44 anonim válasza:
Korrekt, de nyomokban sem látszik a képen, hogy önbizalomhiányos vagy. Inkább kiskirálynőnek látszol.
17/44 anonim válasza:
nem 7-es vagyok, de miért kell beszólni a másiknak? önálló egyéniség és van saját véleménye. ezen miért kell vele vitázni, nem értem. törődj a sajátoddal.
18/44 anonim válasza:
Szerintem az alakoddal nincs baj, szerintem dögös. Szerintem a stílusoddal van probléma. Nekem nem jön be, ez a rib@ncos. (ruha, smink, pózolás)
19/44 anonim válasza:
Nem kell már fogynod, jó tested van.
20/44 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gond veled, csak egy picike.. Én azt hittem egy 16-18 éves lány írta ki a kérdést, és a képeken legalább 35-40 éves nőt látok.. Nem vagy idős ehhez???
De egyébként nincs gond veled. (kivéve a kacsacsőr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!