Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondolnátok rólam, ha meglátnátok az utcán? Szerintetek hogy nézek ki?
Magas, hosszú, sötétbarna hajú lány vagyok, hosszú lábakkal. Nem vagyok gebe, de dagadt sem. Karcsú a derekam, a csípőm kicsit szélesebb, de nem túlságosan. Eddig szinte mindenki szépnek tartott. Mi a véleményetek?
Nekem a szintén magas (180tól fölfelé), vékonyabb testalkatú fiúk jönnek be, akik kicsit izmosak. Dús hajuk van, markáns arcuk (de az nem olyan lényeges). És nem csak dísznek szolgál a fejükben lévő agyuk:)
Hol vannak az olyan fiúk, akiknek bejön a kinézetem és ők is hasonlítanak a leírtakra? :\
17 éves lány
Én magas vagyok,viszont nem vékony,hanem izmos,remélem ez nem baj..
Dús haj pipa,markáns arc már kevésbé pipa,de legalább nem vagyok hülye.(nagyon) Na,egész jó,3/2.
Annyi alapján amit magadról írtál,lehetsz életem szerelme,de abszolút hidegen hagyó lány is.
17/F
Ha mutatsz képet, kicsit többet tudok mondani.
Amúgy épp olyasféle fiú vagyok, mint amit leírtál. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!