Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(

És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 8. 11:22
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.Csak telefonnal tudtam csinálni,és ha más csinálta abszolút homályos és nem látszik a lényeg.

Igen még 5 kg akarok fogyni kb,de inkább feszesedni izmosodni,főleg combra és fenékre.Az nem zavar ha marad egy kis hasam,nem tetszik a lapos has.Nem vagyok 35 éves csak 20.

2013. máj. 8. 12:29
 32/44 A kérdező kommentje:
Arra vagyok büszke csak,hogy sok év után le tudtam dobni a 10kg szenvedés nélkül,csak érzem még,hogy zsíros vagyok,épp ezért kérdeztem meg,hogy a kívülállók mit látnak,és nem úgy tettem fel a kérdést,hogy szép vagy e vagy ilyesmi.
2013. máj. 8. 12:30
 33/44 A kérdező kommentje:
Ja és attól,hogy tükörben pózolok szerintem még nem derül ki,hogy intelligens vagyok e,vagy sem.
2013. máj. 8. 12:35
 34/44 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszel.
2013. máj. 8. 12:36
 35/44 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok 35 éves csak 20."

20 évesen igy nézel ki????? Mi a francot csinálsz hogy ennyire kiéltnek és 15 évvel idősebbnek nézel ki?

2013. máj. 8. 12:43
 36/44 anonim ***** válasza:

tényleg 20 éves vagy????? Bocsika, de anyám 41 évével fiatalosabban néz ki arcra mint te 20 évesen..

Ám tudom, nem ez a kérdés, hanem az alakod. Nincs semmi baj vele.. Jó alakod van, csinos vagy, bár én végig azt hittem 30 feletti nőről beszélünk..

2013. máj. 8. 12:49
 37/44 A kérdező kommentje:

Kiélt fej? :)

Talán megtört az élet,nincs rózsás életem,sőt na mindegy.

Igen 20 éves vagyok és nem több.

2013. máj. 8. 12:51
 38/44 anonim válasza:
szerintem szép vagy! :)
2013. máj. 8. 13:02
 39/44 anonim ***** válasza:

Te betegek vagytok. Egyáltalán nincs kiélt feje a lánynak és közel se néz ki úgy, mint egy 35-40 éves nő.

Anyád meg szerencsés, hogy jól tartja magát.

Ugyan én se 20nak néztem, de 25nél nem többnek!

2013. máj. 8. 13:13
 40/44 anonim ***** válasza:
Ennyi rosszindulatú gyökeret mint itt ... Ezek a mocskolódók biztosan mind szupermodellek és szabadidejükben gázolnak bele kedvtelésből mások lelkivilágába.De szeretném seggbe rúgni az ilyeneket.
2013. máj. 8. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!