Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed rólam? Hogy nézek ki?
kb 10 kg fogytam,de még akarok 5 kg legalább.Nincs valami nagy önbizalmam,próbálom építgetni de nem megy :(
És mielőtt megkérdeznétek,azért én fényképezem magamat,mert nincs aki csináljon róla egy normális képet,így legalább olyat csinálok amilyet én akarok.
Köszönöm mindenkinek.Csak telefonnal tudtam csinálni,és ha más csinálta abszolút homályos és nem látszik a lényeg.
Igen még 5 kg akarok fogyni kb,de inkább feszesedni izmosodni,főleg combra és fenékre.Az nem zavar ha marad egy kis hasam,nem tetszik a lapos has.Nem vagyok 35 éves csak 20.
"Nem vagyok 35 éves csak 20."
20 évesen igy nézel ki????? Mi a francot csinálsz hogy ennyire kiéltnek és 15 évvel idősebbnek nézel ki?
tényleg 20 éves vagy????? Bocsika, de anyám 41 évével fiatalosabban néz ki arcra mint te 20 évesen..
Ám tudom, nem ez a kérdés, hanem az alakod. Nincs semmi baj vele.. Jó alakod van, csinos vagy, bár én végig azt hittem 30 feletti nőről beszélünk..
Kiélt fej? :)
Talán megtört az élet,nincs rózsás életem,sőt na mindegy.
Igen 20 éves vagyok és nem több.
Te betegek vagytok. Egyáltalán nincs kiélt feje a lánynak és közel se néz ki úgy, mint egy 35-40 éves nő.
Anyád meg szerencsés, hogy jól tartja magát.
Ugyan én se 20nak néztem, de 25nél nem többnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!