Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek lehetnek, hogy néznek ki a való életben a Szerelem, szex témakörben kommentelő srácok/férfiak?
Figyelt kérdés
A kérdést egy pár nappal ezelőtti kérdés ihlette, ami a lányokra kérdezett rá. Vajon nagy részük tényleg egy rakás szerencsétlenség, vagy vannak itt azért még tűzről pattant legények is? :) Illetve külsőre inkább közelíthetnek Jabbához, vagy felérnek akár Han Solohoz is? :D2013. máj. 7. 17:16
61/70 anonim válasza:
72%-os, te valami tanácsadó vagy itt, vagy ki?!
írj privátot és elmondom kivagyok, ha annyira érdekel.
62/70 anonim válasza:
Mivan?? Milyen tanácsadó? Olyan vagyok mint mindenki más ahogy Prof is írta egy a sok közül aki kommentet ír.
63/70 anonim válasza:
én jól nézek ki csak egy kocka vagyok :D ja és szűz
19f
64/70 anonim válasza:
világoskék szemem van, és barnás-szőkés hajam :DD 162cm.. általában azt mondják rám, hogy szép vagyok:)
15(lassam 16) l
65/70 anonim válasza:
66/70 anonim válasza:
Nekem jó testem,de hozzá sajnos átlagon aluli fejem van.
17/F
Am. érdekel ez valakit?:D
67/70 anonim válasza:
24f 180 cm magas kék szem fonott afro haj/vagy coff kreol bőr ha ki alszom magam jó esélyem van a legtöbb nőnél ^^
68/70 anonim válasza:
Hmm, Shevy felkeltetted az érdelődésem :D
69/70 anonim válasza:
Én rusnya vagyok. Ez elég kielégítő válasz?
70/70 anonim válasza:
Én a válaszolók táborát erősítem, és átlag vagyok.
190/87, barna de inkább kopasz állat, borostyán szem, de a külső érzékeny lelket takar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!