Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek lehetnek, hogy néznek ki a való életben a Szerelem, szex témakörben kommentelő srácok/férfiak?
Figyelt kérdés
A kérdést egy pár nappal ezelőtti kérdés ihlette, ami a lányokra kérdezett rá. Vajon nagy részük tényleg egy rakás szerencsétlenség, vagy vannak itt azért még tűzről pattant legények is? :) Illetve külsőre inkább közelíthetnek Jabbához, vagy felérnek akár Han Solohoz is? :D2013. máj. 7. 17:16
23/70 anonim válasza:
"Én két tagról tudom hogy néz ki. Az egyik nagyon jól, a másikat meg megértem, hogy folyton sír a szája. :-D De inkább csak azért látom undorítóan ocsmánynak, amiket ide szokott firkálni."
Melyik az, akinek folyton sír a szája?!
24/70 anonim válasza:
Én itt egyszer láttam helyes fiút, na az nagyon ott volt:) a többiek, háát nem láttam sokat, de vannak olyanok akiknek az önbecsülésük nem hiába van minuszba:/
25/70 anonim válasza:
Szerintem tudja mindenki magáról ki, miket szokott legtöbbször írni. De ez a srác random MINDENHOVA ugyanazt írja. Mintha nem is szerepelne más a szókincsében. Gondolom csak ezt tudja, meg a nevét.
26/70 °°Lucyferia°° válasza:
én tudok innen egy jó pasit de sajnos kicsit tùl fûtött és a pasikat szereti õ is... :D
27/70 anonim válasza:
Én egy pasit testközelből is ismerek innen, ő kifejezetten nagyon jól néz ki (és szerencsére egy párt alkotunk :D ), de láttam még párat. Néhányan elküldték nekem még a fb profiljukat is... Hááát, nem mondok semmi rosszat, de a barátom kivételével eddig akik írtak nekem 80%-ban olyanok voltak, hogy tényleg nem csodálkozom, hogy az önbizalmuk negatív szám. A fennmaradó 20% kb átlagos vagy elfogadható szinten van.
28/70 anonim válasza:
Na akkor újfent elmondanám, hogy nekem aztán nincs problémám a külsőmmel. A belső világom is rendben van.
UI: Akinek meg előítélete van velem szemben, azzal úgysem leszünk barátok.
GeGeL
29/70 anonim válasza:
Van itt minden. A közhiedelemmel ellentétben nem minden ember pancser, aki neten éli az élete egy jelentős részét.
30/70 anonim válasza:
Gegel, te kis celeb :D
amúgy az önsajnáltató az asszem az a xenó vagy kiatök*m:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!