Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek lehetnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyenek lehetnek, hogy néznek ki a való életben a Szerelem, szex témakörben kommentelő srácok/férfiak?

Figyelt kérdés
A kérdést egy pár nappal ezelőtti kérdés ihlette, ami a lányokra kérdezett rá. Vajon nagy részük tényleg egy rakás szerencsétlenség, vagy vannak itt azért még tűzről pattant legények is? :) Illetve külsőre inkább közelíthetnek Jabbához, vagy felérnek akár Han Solohoz is? :D
2013. máj. 7. 17:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
Te tudod. Pedig olyan ronda embert, mint én vagyok, nem sűrűn láthatsz :P
2013. máj. 7. 18:57
 52/70 anonim ***** válasza:
Ja, de ilyen hülyét se sokat. elég sz@r a marketinged.
2013. máj. 7. 18:59
 53/70 anonim ***** válasza:
Jól van na, senki sem lehet tökéletes :P Itt van még egy tökéletlenség tőlem: "Sz@r a marketingem", meg hülye is vagyok. Felírom magamnak az alacsony, kövér és ocsmány jelzők mellé :P
2013. máj. 7. 19:07
 54/70 anonim ***** válasza:

Miért oltjátok egymást?

GeGeL

2013. máj. 7. 19:11
 55/70 anonim ***** válasza:

Nos, en annyit mondhatok, hogy jobb napjaimon korulbelul ugy nezek ki, mint ha Leonardo DiCaprio tinitestere (a pre-Titanic korszakbol) racsavartak volna egy kezdo hajlektalan fejet, aki azzal altatja magat, hogy igy olyan alternativnak tunik a megjelenese...

Egyelore DiCaprio meg jobban all az elfogyasztott topmodellek szamanak tekinteteben. Egyelore!:)

2013. máj. 7. 19:13
 56/70 anonim ***** válasza:

Prof te hány éves vagy egyébként?

Néha 15-nak néha 30-nak gondollak.

2013. máj. 7. 19:27
 57/70 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:27

Fontos ez? :) Úgy értem hogy ez egy anonim oldal. De a kettö között vagyok valahol megnyugtatlak. :) Az emberi kor annyira relativ, hiszen lehetvalaki gyerek 30 évesen és lehet valaki komoly 15 évesen is, soha ne a kor alapján ítélkezzünk. :)

2013. máj. 7. 19:29
 58/70 anonim ***** válasza:
72%-os, te valami tanácsadó vagy itt, vagy ki?!
2013. máj. 7. 19:30
 59/70 anonim ***** válasza:
Hát mindenesetre azért van különbség egy 15 és egy 30 éves között, elég nagy és nem a számokat értve..
2013. máj. 7. 19:36
 60/70 anonim ***** válasza:

ma 19:36

ebben kétségkívül igazad van. De én már egy jo ideje nem vagyok fiatalkorú. :)

19:30

nem tanácsadó csak ö is ugyanugy véleményt nyilvánit ahogy mindenki... Te is én is, bárki más... :)

2013. máj. 7. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!