Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek lehetnek, hogy néznek ki a való életben a Szerelem, szex témakörben kommentelő srácok/férfiak?
Figyelt kérdés
A kérdést egy pár nappal ezelőtti kérdés ihlette, ami a lányokra kérdezett rá. Vajon nagy részük tényleg egy rakás szerencsétlenség, vagy vannak itt azért még tűzről pattant legények is? :) Illetve külsőre inkább közelíthetnek Jabbához, vagy felérnek akár Han Solohoz is? :D2013. máj. 7. 17:16
1/70 anonim válasza:
Én GeGeL vagyok.
Toplista 3. hely.
190 cm, barna haj, zöld szem, haragos tekintet.
3/70 anonim válasza:
Nem merek belegondolni. Linkeli valaki a kérdést?
5/70 Christiano Ronaldo válasza:
Én inkább egy Luka Skywalker vagyok Ronáldó hajjal meg körszakállal ¯\(°_o)/¯
7/70 anonim válasza:
Aki azt állítja, h nem a külső számít a csajozásban, az Han Solóhoz állhat közelebb. Aki sikertelen benne, az pedig ronda.
8/70 anonim válasza:
Én átlagos vagyok szerintem, és minden visszajelzés is erre utal. Ha valakit érdekel, akár még küldhetek is neki képet ha ír nekem :)
9/70 anonim válasza:
-such a hurricane-
nagyon szép lány :) egy igazi istennő (L) :)
10/70 anonim válasza:
Foley-ról tudom hogy Chewbacca szintjén van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!