Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek lehetnek, hogy néznek ki a való életben a Szerelem, szex témakörben kommentelő srácok/férfiak?
Figyelt kérdés
A kérdést egy pár nappal ezelőtti kérdés ihlette, ami a lányokra kérdezett rá. Vajon nagy részük tényleg egy rakás szerencsétlenség, vagy vannak itt azért még tűzről pattant legények is? :) Illetve külsőre inkább közelíthetnek Jabbához, vagy felérnek akár Han Solohoz is? :D2013. máj. 7. 17:16
31/70 anonim válasza:
Xenoról még nem tudom hogy néz ki, de ami késik az csak nem siet.
32/70 anonim válasza:
72%-os, ha itt osztod így az észt, akkor te bizonyára nagyon jól nézel ki, ugye?!-.-
34/70 anonim válasza:
Aki itt osztja az észt, az nem más mint: [True_Hearted_Boy]
35/70 anonim válasza:
Le is pontozott a gyökérbe oltott kockája! Haha
36/70 anonim válasza:
25: Ne magadból indulj ki, jó? :D
Valószínű nem lövök nagyon mellé, ha leleplezem, valószínű rólam írtál. :D Még te is leírtad, hogy megérted, hogy miért panaszkodom :P És tényleg, egy mélynövésű, kiábrándítóan szörnyű kinézetű hájpacni vagyok. (Csak a kedvedért az eltérő szóhasználat, de minek fokozni, ha az "ocsmány, dagadt, alacsony" szavak be vannak rakva vágólapra :P Minek erőltessem meg magam? :D )
37/70 anonim válasza:
Meglepődsz de nem rólad írtam, téged eddig észre sem vettelek.
Ja és nem az [True_Hearted_Boy] vagyok vagy ki, pláne, hogy nő vagyok. :-)
De pl Shevy-ről tudom, hogy nagyon jó pasi.
38/70 anonim válasza:
37: Engem nem észrevenni o.O Mikor minden második kérdéshez beírom, hogy úgysem találhatok soha párt? Amúgy az "undorítóan ocsmány" is az én szóhasználatom.
39/70 anonim válasza:
Igazad van, rajtad kívül senki más nem használja ezt a két szót együtt... -.-
40/70 anonim válasza:
Na csak hog a félreértések elkerülése végett megjegyezném, hogy a "72%" os illetö az tényleg hölgy... és nem is akármilyen tegyük hozzá... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!