Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek lehetnek, hogy néznek ki a való életben a Szerelem, szex témakörben kommentelő srácok/férfiak?
Figyelt kérdés
A kérdést egy pár nappal ezelőtti kérdés ihlette, ami a lányokra kérdezett rá. Vajon nagy részük tényleg egy rakás szerencsétlenség, vagy vannak itt azért még tűzről pattant legények is? :) Illetve külsőre inkább közelíthetnek Jabbához, vagy felérnek akár Han Solohoz is? :D2013. máj. 7. 17:16
11/70 anonim válasza:
Én két tagról tudom hogy néz ki. Az egyik nagyon jól, a másikat meg megértem, hogy folyton sír a szája. :-D De inkább csak azért látom undorítóan ocsmánynak, amiket ide szokott firkálni.
12/70 anonim válasza:
#10 Figyelem! Ez megint nem az igazi such a hurricane!:D
13/70 anonim válasza:
Én pl tök handsome vagyok. Ha Star wars karakterhez kell magam hasonlítani külsőre, akkor Watto.
14/70 anonim válasza:
Hát engem már egész sokan láttak az itteni gykesek közül szóval inkább öket kellene meginterjuvolni hogy milyen vagyok.
Én magamat jófejnek helyesnek tartom. Bár mondjuk nekem egy válaszvonal a borortválkozás, mert sima arcal ugy nézek ki mint egy 16 éves borostásan meg ugy mint egy 32. évében járó ember. :)
15/70 anonim válasza:
Van még egy kamu such,mert - helyet ~ van neki.
Amúgy én inkább ewok maci...cuki XD
16/70 anonim válasza:
láttam már innen egy pár faszit, egyikük sem menthetetlenül ronda. sőt.
18/70 anonim válasza:
Azt hiszem ugyanúgy nézek ki a való életben, mint itt. xD Kétlem, hogy változtatni tudnám a külsőm...
Az hogy pl más mit gondol rólam egy teljesen más dolog. Ezt döntse el az, aki látott már. :D
19/70 anonim válasza:
Én kb. úgy nézek ki, mint Jar Jar és Chewbacca szerelemgyereke.
20/70 anonim válasza:
elég jól nézek ki és a nőkkel sincs bajom :D
22F 176cm/sötétszőke haj,kék szem,kockahas,stb..
de aki a keménykezű kamionosra bukik annak nem én vagyok az embere xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!