Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy ez bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy ez bunkóság volt a pasitól?

Figyelt kérdés
Hetek óta ismerkedem, flörtölök egy pasival. Újabban már sms-ezni is szoktunk. Tegnap este 8 után, gondoltam egyet, hogy írok neki egy aranyos jóéjt üzit. Nem válaszolt. Ezt most mire véljem? Hirtelen arra gondoltam, lehet elaludt, de nem szokott ilyen korán. Vagy ha mégis, legalább reggel írhatott volna, nem? Ti hogy reagálnátok, hogy viselkedjek vele?
2013. máj. 6. 09:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én is olyan vagyok, mint Te, kedves kérdező.

Csak férfi-változatban.

Szerintem könnyen lehet, hogy túlaggódod a dolgot.

2013. máj. 6. 10:14
 22/31 anonim ***** válasza:
Valahogy, valami miatt ez elmaradt. Azért egy ilyen esetből még nem kell rosszra gondolni. Bármi lehetett. Lefogyott a pénz a telójáról, vagy éppen volt valami dolga és mire oda jutott volna, hogy visszaírjon kiment a fejéből. Ha amúgy normálisnak tűnik a pasi, ebből az egy esetből még ne csinálj ügyet, szerintem.
2013. máj. 6. 10:14
 23/31 anonim ***** válasza:
Már most sajnálom a srácot :D
2013. máj. 6. 10:16
 24/31 A kérdező kommentje:
Akkor ha legközelebb lesz kommunikáció, ne is kérdezzem meg, miért nem írt?
2013. máj. 6. 10:16
 25/31 anonim ***** válasza:

22: A kérdés nem csak az volt, hanem még ezek is:

"Ezt most mire véljem? Ti hogy reagálnátok, hogy viselkedjek vele?"

2013. máj. 6. 10:17
 26/31 anonim ***** válasza:
Bocs, a 20-asnak címeztem, nem a 22-esnek az előzőt.
2013. máj. 6. 10:18
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel talán most ne foglalkozz, ha más jelekből észreveszed, hogy hanyagol esetleg, akkor már kezdhetsz aggódni, és elbeszélgethetsz vele. Csak emiatt én egyelőre nem szólnék.
2013. máj. 6. 10:23
 28/31 Egyirányú alagút ***** válasza:

Magamból indulok ki:

Éjjelente dolgozok többnyire, délután/este/éjjel kelek fel.

Este 8 után nem szokásom zavarni senkit, sms miatt sem, hisz nem tudhatom, mit csinál, nem akarom zavarni, kivétel, ha erről már korábban beszéltünk.

Reggelre már teljesen totálkáros vagyok, és van, hogy kimennek dolgok a fejemből - pl hogy ma egyik barátommal elugrunk meginni egy kávét, pedig tegnap beszéltünk róla.

Hozzájön, hogy elkaptam valamit, és emiatt az egészségem is totálkáros (fejfájás, hányinger, szédelgés).

Ha egy ilyen után megsértődne valaki, aki ismer, és tisztában van a dolgaimmal, kb annyit is érne.

Ne akadj fent egy sima sms-en :)

2013. máj. 6. 10:27
 29/31 anonim ***** válasza:

Na írt azóta?

Szerintem megkérdezheted, ha ennyire zavar. Mondjuk ne hisztisen, hanem olyan 'aranyosan' hogy 'na mit csináltál még az este? Korán lefeküdtél?' Ebből látja, hogy érdeklődsz utána, és a válaszából ki fog derülni mi okból nem írt.

Csak most várd meg, míg ő keres, és aztán kérdezd meg.

2013. máj. 6. 10:27
 30/31 Pretty_Fighter ***** válasza:
Hát nem tudom,szerintem azért fura...Magamból kiindulva és a barátaimból,azért ennyi idő alatt már fel tudja fedezni az ember,hogy jé kaptam egy sms-t,főleg ha számít is rá,mert szoktatok írogatni.Esetleg még azt tudnám elképzelni,hogy este megkapta és elolvasta,de már lusta volt visszaírni és reggelt akart,akkor meg elfelejtette.
2013. máj. 6. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!