Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy ez bunkóság volt a pasitól?
Én is olyan vagyok, mint Te, kedves kérdező.
Csak férfi-változatban.
Szerintem könnyen lehet, hogy túlaggódod a dolgot.
22: A kérdés nem csak az volt, hanem még ezek is:
"Ezt most mire véljem? Ti hogy reagálnátok, hogy viselkedjek vele?"
Magamból indulok ki:
Éjjelente dolgozok többnyire, délután/este/éjjel kelek fel.
Este 8 után nem szokásom zavarni senkit, sms miatt sem, hisz nem tudhatom, mit csinál, nem akarom zavarni, kivétel, ha erről már korábban beszéltünk.
Reggelre már teljesen totálkáros vagyok, és van, hogy kimennek dolgok a fejemből - pl hogy ma egyik barátommal elugrunk meginni egy kávét, pedig tegnap beszéltünk róla.
Hozzájön, hogy elkaptam valamit, és emiatt az egészségem is totálkáros (fejfájás, hányinger, szédelgés).
Ha egy ilyen után megsértődne valaki, aki ismer, és tisztában van a dolgaimmal, kb annyit is érne.
Ne akadj fent egy sima sms-en :)
Na írt azóta?
Szerintem megkérdezheted, ha ennyire zavar. Mondjuk ne hisztisen, hanem olyan 'aranyosan' hogy 'na mit csináltál még az este? Korán lefeküdtél?' Ebből látja, hogy érdeklődsz utána, és a válaszából ki fog derülni mi okból nem írt.
Csak most várd meg, míg ő keres, és aztán kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!