Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy ez bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy ez bunkóság volt a pasitól?

Figyelt kérdés
Hetek óta ismerkedem, flörtölök egy pasival. Újabban már sms-ezni is szoktunk. Tegnap este 8 után, gondoltam egyet, hogy írok neki egy aranyos jóéjt üzit. Nem válaszolt. Ezt most mire véljem? Hirtelen arra gondoltam, lehet elaludt, de nem szokott ilyen korán. Vagy ha mégis, legalább reggel írhatott volna, nem? Ti hogy reagálnátok, hogy viselkedjek vele?
2013. máj. 6. 09:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Elege lett belőlem? Na ez jó.
2013. máj. 6. 10:05
 12/31 anonim ***** válasza:
Ne legyél már hisztis. Úristen nem válaszolt egy üzenetedre most mi lesz? Lehet idegesíted hogy állandóan irogatsz.
2013. máj. 6. 10:06
 13/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlreagálod az egészet, de nálam így kezdődött a baj. Két nap egyáltalán nem írt vissza, aztán meg eltűnt. Szó nélkül. De lehet, hogy csak én jártam ilyen rosszul. Elaludt, és nem vette észre, lemerült a teló, nincs több pénze stb.
2013. máj. 6. 10:06
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig lógnod rajta ,mi lesz ha közelebbi kapcsolatba kerültök?
2013. máj. 6. 10:07
 15/31 anonim ***** válasza:

Te is olyan vagy mint én. Minden kis dologba belemagyaráz mindent. Akkor esik rosszul, ha arra gondolsz, hogy biztos direkt nem ír vissza, nem pedig arra, hogy teljesen más, nem rád vonatkozó okkal nem ír vissza.

Vedd egy kicsit lazábban az életet.

Illetve miért nem WhatsApp-ot vagy Viber-t használtok? Nem költitek fölöslegesen a pénzt. Nincs WiFi otthon?

2013. máj. 6. 10:07
 16/31 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy egyáltalán nem írogatok neki állandóan. Idáig mindig ő írt először. Tegnap este meg úgy voltam vele, meglepem, hogy írok neki egy jóéjt üzit, hátha örül majd neki, hogy nem mindig csak ő ír.
2013. máj. 6. 10:08
 17/31 anonim ***** válasza:

Visszajelzi a telefonod, ha megkapja a sms-t a címzett?

Nem lehetett házon kívül? Mert le is merülhetett akkor.

2013. máj. 6. 10:10
 18/31 A kérdező kommentje:
Igen jelzi a telefonom. Kijelezte, hogy megkapta.
2013. máj. 6. 10:11
 19/31 anonim ***** válasza:

Írj újra, vagy hívd fel, hogy mivel megszakadt a kommunikáció, érdeklődsz, hogy mikor alkalmas neki a folytatás, mert Te nagyon élvezed azt az SMS-ezgetést/fontos Neked - ez sem magától értetődő, hogy neki is feltétlen az van a fejében, hogy ez fontos dolog.

Ha megtudja, hogy Neked AZ, akkor majd jobban odafigyel.

2013. máj. 6. 10:13
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

Lassan nekünk is elegünk van belőled. Azért tetted ki a kérdést, hogy bólogassunk neked, igazoljuk a hülyeséget. Ez nem történt meg. A kérdés az volt jól gondolod-e? A többség szerint nem, fogadd el.

Ha ezt a hisztit neki is leadod, sok jóra ne számíts!

2013. máj. 6. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!