Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kérdésen felbuzdulva: Hány éves korától elvárás hogy a lány tudjon főzni? Elvárás egyeltalán?
"maximum pénzért megvehető libát...:)"
Ez a női nem egy elég széles rétege. Hmmm szerintem nem lesznek problémáim.
"hát akkor hajrá, költözz ki külföldre, még véletlenül se a magyar államot szolgáld a bazi nagy küldetéstudatoddal"
Egy szóval sem mondtam, hogy ki akarok költözni. A magyar államot pedig szolgálja az, akinek két anyja van. A magyar embereket kell szolgálni!
magyar állam = magyar emberek, ha nem tetszik döntsd meg a rendszert.
persze adózhatsz egyből a csöveseknek is, csak sok értelme nincs
"magyar állam = magyar emberek, ha nem tetszik döntsd meg a rendszert"
Mi vagy te rendőr? :-D
Egy ideális államban talán egyenlő az állam a néppel. Magyarország azonban nem ideális állam. Pont ez a probléma a rengeteg f@szkalap bürokratával, hogy nem az emberek érdekeit nézik, hanem betűről-betűre betartatják a törvényt.
Orvos leszek, és lehet, hogy nem kedvelem a nőket, de ha bejönne hozzám, egy hölgy, és segítségre szorulna nagy ívben tennék arra, hogy mi a jó az államnak, vagy, hogy hogyan úszná meg az OEP a legolcsóbban a kezelést, az érdekelne, hogy hogyan lehet őt meggyógyítani. A beteg érdeke nem egyezik az állam érdekével. A beteg érdeke a lehető legmagasabb színvonalú ellátás, az államé pedig a lehető legolcsóbb.
Kedves kérdező parancsolj: 14 év. Amúgy tedd fel újra a kérdést.
Akár tud főzni a kedves kérdező, akár nem, egy hisztis pitsa. Felteszed újra a kérdést, aztán csá.
Amúgy meg ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy ha sok válasz van, akkor szívesebben megnézik a kérdést a látogatók, mert azt hiszik, érdekes kérdés. Persze ettől még nem lesz érdekes a kérdésed. BTW kaptál 5-6 normális választ, ennél többet nem tudom, mit akarsz. Azt pláne nem, hogy minek hisztizel itt. Nem azért nem jön több válasz, mert azt hiszik, hogy meg van válaszolva a kérdés, hanem mert már nincs elől a listában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!