Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kérdésen felbuzdulva: Hány éves korától elvárás hogy a lány tudjon főzni? Elvárás egyeltalán?
ma 14:50
Elég szánalmas képed alakult ki a világról, bár nem csodálom, ha ribancok körében mozogsz :)
"Elég szánalmas képed alakult ki a világról, bár nem csodálom, ha ribancok körében mozogsz :)"
Egyetemista vagyok, nem tudok nem ribancok körében mozogni, mert egy egyetemi városban mindenhol ott vannak. A normális nők száma pedig elenyésző az ő számukhoz képest.
Nekem egyáltalán nem elvárás, főzök én szívesen :D
Vannak egész más elvárásaim, de sose szoktam bekategorizálni a nőket, h akkor most neki kéne főznie. Uncsi már ez h még mindig a 15. században tartunk, meg hát sok lány nem szeret, nem megy neki, minek erőltetni?
Persze azért a házimunka ne legyen teljesen idegen tőle, azt is vállalom valamennyit, de azért vegye ki a részét ő is.
22/F
Szerintem is szánalmas a világképed, 12-es. Valóban nem jó lányokat veszel észre, mert van jócskán ellenpélda.
Én pl 23 éves koromig megcsináltam két diplomát, egy hónappal később elkezdtem dolgozni, napi 10-12 nem ritkán 16 órában. És van még ezzel így 4-5 munkatársam. Úgyhogy beszélgethetünk arról, ki dolgozik többet. Szóval nekem egy pasi se mondja, hogy a nők csak várják a gazdag pasit, aki eltartja őket.
Ha már itt tartunk, akkor én meg azt tapasztaltam többször, hogy a pasik sokkal szívesebben maradnak otthon, költségcsökkentésre hivatkozva, akár 30 év felett is, mert kényelmes, hogy anyuci mos főz, takarít. Akkor most mondjam, hogy minden pasi ilyen? Nem, mert nyilván nem mindenki egyforma.
BTW attól, hogy így általánosan leírod a nőket, nem nekünk lesz rosszabb, hanem neked.
édes drága 12-es válaszoló,ne legyél már olyan qurv@ okos
az érettségire készülök,eddig is dolgoztam,most is dolgozok,hogy megb@aszhatod magadat azzal hogy így általánosítod a nőket,nincs is ennél undorítóbb dolog
19L
"Szerintem is szánalmas a világképed, 12-es. Valóban nem jó lányokat veszel észre, mert van jócskán ellenpélda.
Én pl 23 éves koromig megcsináltam két diplomát, egy hónappal később elkezdtem dolgozni, napi 10-12 nem ritkán 16 órában. És van még ezzel így 4-5 munkatársam. Úgyhogy beszélgethetünk arról, ki dolgozik többet. Szóval nekem egy pasi se mondja, hogy a nők csak várják a gazdag pasit, aki eltartja őket."
Biztos van pár kivétel, de erre a korosztályra szerintem nem ez jellemző.
Ami pedig az ősöknél lakást illeti, az harminc felett tényleg gáz. Habár szerintem az is az, ha valakinek nincsen saját családja, harminc éves korára, vagy legalább egy élettársa. Egy fiatal még nem családos férfi esetében viszont teljesen érthető az, ha a mamahotelban lakik. Egy albérlet 20 ezernél kezdődik + rezsi. Baromi sokat lehet vele spórolni.
"az érettségire készülök,eddig is dolgoztam,most is dolgozok,hogy megb@aszhatod magadat azzal hogy így általánosítod a nőket,nincs is ennél undorítóbb dolog"
Akkor irodalomra gyúrjál még egy kicsit, ugyanis alpári stílus nélkül is el lehet küldeni valakit a búsba.
Ne aggódj,irodalomból 5-ös vagyok,csak éppen a szánalmas a szánalmas gondolkodásod nem tesz jót a modoromnak,de látom hogy rólad minden kritika lepereg.
Ha ilyen vagy ne csodálkozz hogy egy értelmes nővel sem találkozol,nagyon szánalmas ember lehetsz.
A lányok, akikről írtam, 25-27 évesek, szóval nagyon is az a korosztály, úgyhogy tényleg ne általánosíts.
Szerintem egyébként önmagában nem szánalmas, ha valakinek nincs családja, élettársa 30 éves korára, nekem ezzel nincs problémám, mert ezer oka lehet.
Mindenesetre épp ez a különbség a hozzáállásunkban, kedves 12-es válaszoló.
"Ha ilyen vagy ne csodálkozz hogy egy értelmes nővel sem találkozol"
Ilyet egy szóval nem mondtam. Igenis találkozom értelmes nővel, csak baromi kevéssel.
"nagyon szánalmas ember lehetsz."
Tudom aki nem nyalja a lusta hátsótokat az egyből szánalmas. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!