Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek?
Bújos az teljesen jó, nembáj sőt ha hosszú a haja de hgoy milyen magas teljesen mindegy azon nemtud változtatni, legyen igényes, tiszta és szeresse önmagát ha azt mondom neki szép a bőre nekezdje el mondani h ugyan ugyan.
33 f
És 21 éves vagyok. Tudom, az általam felsorolt adottságokkal rendelkező nő nem igazán létezik.
3. voltam
Imádom a csinos , karcsú derekú combos szőkéket közepesen leszolizva, jó dívás arccal, nagy mellekkel, teljesen kopaszra borotvált lábaközével.
imádom a bozontos puncijú barnahajú lányokat is, kisebb mellekkel.
Imádom a fazonra igazított pinaszőrzetű feketehajú cicababákat is, persze csak ha nem cigány.
Legyen középmagas mind, és legyen bársonyos a bőre.
A rib ancokat szeretem igazán, olyan jó életrevaló, határozott de mégis nagyon gyengéd jellemmel. Legyen olyan jó bújos, cicás jellegű, imádja ha símogatom a buksiját meg a szeméremdombját.
27/f
hűű ha :)
nálam legyen alacsonyabb (182 vok)
nem tetszenek az orbitális méretű mellen inkább közép kategória, a ribancokat inkább hanyagoljuk, legyen kedves megértő, egy kicsit troll is csak ne gázoljon a büszkeségembe... oh igen és perverz:D bújós alatt ha azt érted amit én akkor igen:)
házias,rendszeresen sportol,van állása.
más elvárásom nincs.
00:48 vok
bocsi elfelejtettem 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!