Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek h tetszenek a spanyol lányok? Esetleg volt valakinek spanyol barátnője?
Nem szeretem a sötétebb hajú, szemű, bőrű lányokat.
Az esetem:
Szőke, vagy vörös haj, kék szemekkel.
Voltam Angliában tanulni. Volt ott egy-pár spanyol diák is. 3 spanyol lányt ismertem meg.
1. Hobbija a partizás. - WTF?
2. Világító karkötőt rágcsált - OMG
3. Szó szerint bajsza volt és majdnem, hogy törpe - Fúúúj
Szóval NEM!
Volt szerencsém több, mint egy hónapig kóborolni Spanyolországban(El Camino, ha mond ez neked valamit), és hát az a helyzet, hogy a spanyol nők 99%a nagyon messze van attól, ami a közvélekedésben a spanyol szépségideálként él. Persze azért voltak nagyon tuti csajok, de nagyon kevés.
Ha ilyen igazi latin csajokat akarsz akasztani, akkor dél amerika, főleg Mexikó és Kolumbia a te országod.
BTW nekem régi vágyam, hogy egyszer egy ilyen klasszikus latino szépséget megcsináljak, mint Salma Hayek, vagy Penelope Cruz :P
Sajnos, amikor Spanyolban voltam, voltak kötöttségeim, ami miatt nem jött össze a helyi erőkkel semmi :)
De félig-meddig azért sikerült a dolog, egy honi származású cigány lány formájában. Gyönyörü volt.. Anélkül, hogy részletezném, életre szóló élmény volt :)
"idegenkívüli_lény" (4-es hozzászóló): Szerintem 3 spanyol lányból még nem lehet általános következtetést levonni. Igénytelen/ápolatlan emberek mindenhol vannak.
5-ös hozzászóló: Az északiak között valóban nincs túl sok szép (Barcelonában a háromnapos ottlétem alatt talán egyet láttam, de szerintem az is latin-amerikai volt), viszont azt mondják, hogy Madridban azért vannak bombázók, délen főleg. És ami a legérdekesebb, hogy inkább a délebbiek néznek ki európainak, mint az északiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!