Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek h tetszenek a spanyol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek h tetszenek a spanyol lányok? Esetleg volt valakinek spanyol barátnője?

Figyelt kérdés
Külső, belső tulajdonságok alapján sztetek?

2012. dec. 7. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a sötétebb hajú, szemű, bőrű lányokat.

Az esetem:

Szőke, vagy vörös haj, kék szemekkel.

2012. dec. 7. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
Egyáltalán nem jön be semmiféle kreol bőrtipúsú emberi egyed. Csak europid fehér fajtát szeretk, rózsaszín puncival, és barna hajjal. A többi szexuálisan unott téma nálam. Latin nők lehet,hogy tüzesebbek, de nem vonzanak egyáltalán.
2012. dec. 7. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Tetszenek. Mondjuk egy Mia Rose jöhetne, bár ő félig portugál, beleesik az egzotikus kategóriába.
2012. dec. 7. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

Voltam Angliában tanulni. Volt ott egy-pár spanyol diák is. 3 spanyol lányt ismertem meg.

1. Hobbija a partizás. - WTF?

2. Világító karkötőt rágcsált - OMG

3. Szó szerint bajsza volt és majdnem, hogy törpe - Fúúúj

Szóval NEM!

2012. dec. 8. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Volt szerencsém több, mint egy hónapig kóborolni Spanyolországban(El Camino, ha mond ez neked valamit), és hát az a helyzet, hogy a spanyol nők 99%a nagyon messze van attól, ami a közvélekedésben a spanyol szépségideálként él. Persze azért voltak nagyon tuti csajok, de nagyon kevés.

Ha ilyen igazi latin csajokat akarsz akasztani, akkor dél amerika, főleg Mexikó és Kolumbia a te országod.

BTW nekem régi vágyam, hogy egyszer egy ilyen klasszikus latino szépséget megcsináljak, mint Salma Hayek, vagy Penelope Cruz :P

Sajnos, amikor Spanyolban voltam, voltak kötöttségeim, ami miatt nem jött össze a helyi erőkkel semmi :)

De félig-meddig azért sikerült a dolog, egy honi származású cigány lány formájában. Gyönyörü volt.. Anélkül, hogy részletezném, életre szóló élmény volt :)

2012. dec. 8. 00:44
 6/7 anonim ***** válasza:

"idegenkívüli_lény" (4-es hozzászóló): Szerintem 3 spanyol lányból még nem lehet általános következtetést levonni. Igénytelen/ápolatlan emberek mindenhol vannak.

5-ös hozzászóló: Az északiak között valóban nincs túl sok szép (Barcelonában a háromnapos ottlétem alatt talán egyet láttam, de szerintem az is latin-amerikai volt), viszont azt mondják, hogy Madridban azért vannak bombázók, délen főleg. És ami a legérdekesebb, hogy inkább a délebbiek néznek ki európainak, mint az északiak.

2012. dec. 8. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Bárki csak ne cigány legyen.
2020. ápr. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!