Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek?
Nekem személy szerint az élettel teli lányok jönnek be. Megmondom őszintén, tudok empatikus és kegyes lenni, de nem szeretnék a pszichiátere lenni mindig. Szóval az olyan lányok, akik csak friendzone-ába raknak, nem érdekelnek, miután ezt észreveszem. Köszönöm, barátom van elég, és azok fiúk. Fontos, hogy érdekes legyen, de ez ne a kiszámíthatatlan dedós eltűnésekben és hisztériákban nyilvánuljon meg, mert számomra ez nem érdekes, inkább érdektelenséget szül. Sokan összekeverik az egyéniség fogalmát a "légy kiszámíthatatlan, és akkor majd megmarad a lobogás" fogalmával. Egyáltalán nem attól lesz valaki érdekes, izgalmas személyiség, hogy kiszámíthatatlan. Persze kellenek pozitív meglepetések nekem is, mint mindenkinek rajtam kívül (gondolom), de rég rossz, ha ezt olcsó játszmákkal akarja egy nő elérni. Ha van benne az a plusz, akkor játék nélkül észre fogom venni benne. :) Nem színházban élünk.
F/24 :)
Tekintet/szem mindenek felett!
Magasság:
Mivel 190cm vagyok, ez nem jelentős
Külső:
Legyen benne valami ami megfog. Amúgy meg a stílusa olyan lehet amit akar, a lényeg hogy tényleg az ő stílusa legyen.
Belső:
Szintén legyen benne valami ami megfog, érezzem hogy különleges. Fogadjon el engem olyannak amilyen. Rendelkezzen saját valós világképpel és önképpel!(emiatt sajna sokan kiesnek:/) Lehet bújós(sőt..), de ne nekem kelljen minden problémáját megoldani, mivel magam sem megyek senkihez a problémáimmal.
17/f
Ja és ha bújós az nagyon jó :) De ne csak bújjon, ágyba is bújjon...velem :) Jó, ha visszahúzódóbb :) Magas legyen aránylag, mert én 190 vagyok. :D
24/F voltam (előző)
Nekem nincsenek külső elvárásaim.Vagy megtetszik valaki vagy nem..
De általában az alacsonyabb,sötét hajú,kicsit egzotikusabb arcú,csendes,vidám lányok tetszenek meg.
17/F
Hát, nagy elvárásaim nincsenek. Inkább leírok nektek egy lányt, akihez nagyon vonzódom :)
Szóval xy: Viszonylag magas - sac/kb 174 cm - és szép karcsú, vékony. Középhosszú barna haj, igézô, gyönyörû mogyoróbarna szemek és kedves, szép mosoly. Szinte 0 smink, nincs körömlakk, semmi kihívó ruha. Ezek mellett kedves, barátságos, mosolygós (hál'istennek :D), de kicsit visszahúzódó. Bár sokkal inkább a csöndes megfelelô szó rá. Azt hogy bújós nem tudom, de mint szinte mindenki, én is csak azt mondom: jó ha bújós.
Ja és egy kicsit "zaftosabb" részlet: aranyos, kicsi mellek.
17F
És jól mondják, önmagadért szeressenek. És ne félj, fognak is :)
pont mint amit a 17-es írt :)
#10 miért jó neked 16 évesen, ha a barátnődnek van állása? :D
Mindegy, csak perverz legyen.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!