Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek tetszenek az ilyen típusú lányok?

Figyelt kérdés
Elég csendes vagyok ha új társaságba kerülök,viszont ha már megismerkedtünk akkor tök laza vagyok.És elég sok idő kell a feloldódáshoz.De utálom,hogy ilyen vagyok és úgy érzem ,hogy egy ilyen lánynak (aki nem tud elsőre olyan közvetlen lenni)mint én így esélye sincs megismerkedni valakivel.:/Sajnos próbálkozásaim ellenére sem tudok máshogy viselkedni.
2012. dec. 17. 13:12
 1/4 TheHutyutyu ***** válasza:

Hol laksz??

Van képed?

esetleg facebookot?

ha ezek megvannak akkor szívesen megismernélek :D

2012. dec. 17. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy valami randa banya akkor előbb utóbb könnyen meg fogod találni azt akit keresel.Csak adnod kell egy jelet a fiúnak hogy merjen kezdeményezni nálad!Elég egy mosoly,kacsintás vagy épp csak oda ülsz mellé,ha kell többször is.
2012. dec. 17. 13:16
 3/4 Mókusgyilkos ***** válasza:

tehát abból kellene eldönteni "tetszel"-e hogy nem tudunk meg rólad semmit az első pár alkalommal? LOGIKUS!

ettől az 1 tulajdonságtól még lehetsz borzasztóan irritáló emberke is. eddig kőkemény 2 ilyen lányt ismertem hosszabb távon [értsd: tényleg ismertem és nem 1 ilyen 2 hónapos haverkodunk aztán többet a büdös életbe nem beszélünk valami :)] ők speciel normálisak voltak.

lényeg a lényeg hogy ez a "tulajdonság" távolról sem döntő fontosságú.

2012. dec. 17. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene szükségét érezned annak, hogy megváltozz. Csendes lányba is bele lehet szeretni és ez nem olyan fontos tulajdonság, hogy enélkül ne lehetne senkid.

Azt azért tudni szeretném, hogy pontosan mennyi idő kell a feloldódáshoz, mivel a pasik nem szívesen mennek egy olyan lány után aki mindig visszautasítja őt és elzárkózik előle, nem mond el magáról semmit.

2012. dec. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!