Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24-30 éves srácok! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24-30 éves srácok! Milyen típusú nők tetszenek nektek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt: külső, belső, viselkedés, öltözködés stb.

Köszi szépen a válaszokat!

2009. nov. 13. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Lényeg, 12 felett, 16 alatt.
2009. nov. 13. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

az előző válaszoló a tipikus példája a pedofilnak aki idejár élvezkedni a tinik kérdésein.

a lényeg h nő legyen. nekem ennyi számít. a nőt úgyértem h úgyis viselkedjen, mint egy nő.

2009. nov. 13. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Na jól megmondtad, nőnek nem mondunk ilyet h viselkedjen úgy mint egy Nő, mert legtöbbnek fogalma sincs már mit jelent Nőnek lennni....
2009. nov. 13. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Épp ezért mondtam, hogy legyen NŐ, merthogy a nők nagyszázaléka már képtelen NŐ lenni.

az nembaj ha nemtudja miaz hogy nőnek lenni, ha nemtudja, akkor nekem egyszerűen nem kell. Eröltetni meg ne eröltesse, mert azmeg látszik.-

2009. nov. 13. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na jó igazad van el kell ismernem:) helyes hozzáállás:)
2009. nov. 13. 18:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

nem vagyok tini, 23 éves vagyok)

2009. nov. 13. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Külső: ápolt, de nem rib@ncos, nagyon szeretem, ha valamilyen szép fülbevalót visel, szeretem, ha szoknyát is hord, esetleg harisnyát alá, de ugyanúgy jó, ha tréner ruhában van. Szerencsés, ha magas (én 190 vagyok), és lehetőleg középhosszú vagy hosszú haja legyen. Szeretem a mosolygós arcot, tekintetet, amikor árad a báj a lányból. Alap, hogy nyáron hordjon sarut, vagy hasonlót, mert lábimádó vagyok. :D Ne legyen agyon szoláriumozott plázapunc.i. Nagyon bírom a szemüveges lányokat, őrjítően szexik.

Belső: életvidám, bizakodó, humoros, becsületes, megbízható, szenvedélyes és toleráns, jól alkalmazkodó és alapvetően konfliktuskerülő. Szeressen csókolózni és ölelkezni (a sokszori szerelmeskedésen kívül is), tapintatos, de határozott, önzetlen és alázatos.

Kb ennyi! :D

Egy magányos farkas

F/24

2012. dec. 25. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!