Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kérdésen felbuzdulva: Hány éves korától elvárás hogy a lány tudjon főzni? Elvárás egyeltalán?
Bocsi kérdező.
"Én még nem érzem magamtól annyira távol a korosztályt, amiről beszélsz, nem hinném, hogy ez a két év generációs szakadék lenne. De azt sem, hogy baj, ha valaki bulizik. Én például a heti 80 óra munka után szeretek elmenni a barátaimmal inni jó néhány sört hétvégén. Akkor én már csak a bulizásnak élek? Biztos van, aki csak ennyit lát az életemből, és ezt gondolja. Szóval a látszat általában csal."
Én is szeretek sörözni. De a sörözés és a korosztályomra jellemző, orgiák és hányásban fetrengés között van némi különbség.
figyu, kollegistaként inkább ne beszélj olyan magas lóról öcsisajt :D
én is laktam koleszban, és tudom mit hívnak ott a) főzésnek b) takarításnak c) mosakodásnak d) igényességnek az emberek :D
Az h a robbanásveszélyesre amortizált gáztűzhelyre felb.szod 2 órára a tésztát aztán mire péppé főtt hozzáöntesz egy kis ketchupot és kész a spágetti bolognese az k.rvára köze sincs ahhoz amit egy normál háztartásban csinálnak az emberek nap mint nap.
Az meg h általánosítod és lealacsonyítod a korosztályodat (hányásban fekvés) az téged is minősít. Ergo ilyen emberekkel vagy körülvéve, ilyen vagy valahol te is, max nagyon küzdesz h ne tűnj ilyennek. Kreálsz pár elvet magadnak, családról meg életcélról, aminek köze nincs a valósághoz. Családot bármikor lehet alapítani, bár jobb minél később. Manapság 30 évesen a gyerek egy "luxus", de nyilván ezután meg már egyre nehezebb. Ennek ellenére aki karriert akar, az 30 évesen még rohadtul nem fog családot alapítani, ha 25-27 évesen jött ki az egyetemről. 30 évesen még nagyban segget fog nyalni vkinek. Majd 35 éves korára talán lesz pénze meg stabilitása.
Ejnye kedves utolsó! Mi az, hogy 25-27 éves korára végez az egyetemmel? Egy ORVOS végez 25 éves korára, ha ötévfolyamos gimibe járt! Tudod kik végeznek 27 éves korukra? Pont azok a kedves hányásban fetrengő, a tanulásra nagy ívben székelő egyedek, akik közé a tapasztalataid alapján te is tartozol. Egyébként van technikus ismerősöm 200 ezer feletti fizetéssel (rosszabb hónapokban) 22 évesen, és van mérnök 24 évesen 250 ezerrel! Nagybátyám szakmunkás, érdekes ő is el tud tartani fiatal kora óta egy családot, mely immár három gyerekre szaporodott. Talán azért tudja ezt megcsinálni, mert nem link, mert AKAR DOLGOZNI! Normális szakmát kell választani, és akkor lesz mire családot építeni! Persze ezt egy 27 éves koráig az egyetemen dolce vitázó alaknak hiába magyarázom.
Egyébként lazán belekezdhet valaki 30 felett is a baba projectbe, de nagy csodát ne várjon. Nem egy ismerősöm van akinek addigra már bőven elment a hajó. Nem tud teherbe esni. Egyébként érdemes egy görbét megnézni az anyai életkor és a Down-kór gyakorisága között. Megsúgom exponenciálisan emelkedik. Bocs én egészséges gyereket akarok, és erre minden esélyem meg is van. Egy harminc feletti nőnek már kevésbé.
Ami pedig a kolit illeti, rezsó szobatársé, mikró saját, hűtő saját, sütő (!) szobatársé. Szóval a felszerelés megvan. Én a reszteltmájnak vagyok mestere, vagy a szimpla csirkemellnek, tésztát még életemben nem főztem szét, na jó talán egyszer. Szobatárs viszont igazi pro ő mindent csinál ha van rá ideje. Ne magadból indulj ki!
Mondjuk azt be kell ismernem, hogy baromi szerencsés helyzetben vagyok, mert a szüleim, nagyon dolgos emberek. Igazi példaképek, és ha ezen múlna a gyerekvállalásom lazán kisegítenének, mert ők is úgy tartják, hogy gyereket vállalni fiatalon kell.
"Ejnye kedves utolsó! Mi az, hogy 25-27 éves korára végez az egyetemmel? Egy ORVOS végez 25 éves korára, ha ötévfolyamos gimibe járt!"
A rezidensekről hallottál már?
Diákmunkáról hallottál már? Hogy vkinek nem tolnak a segge alá az egyetemet, hanem közben aktívan dolgozik, így kénytelen kitolni a tanulmányait, mert másképp nem lehet. Esetleg később kezdi az egyetemet emiatt...
Amúgymeg, nem kis hímsovinizmussal vert meg téged a világ, azért hajrá a baba projekttel, de sztem inkább fogadj örökbe, (de mindenképp fiút,) mert ilyen szintű hímsovinizmussal egy nőt se fogsz találni aki megfelel a hiperszuper elvárásaidnak - na és még kevesebbet, aki elvisel téged.
Fene a jó dolgát valakinek :)
Gondolom melegházasság lenne örökbefogadással (kár, hogy egyelőre hazánkban nem legális) - és természetesen kizárólag fiúgyermek jöhet szóba, ha már a nőket így kollektíve leírod. Dolgos asszonyt ezek szerint úgysem találsz. Olyan nőt pedig főleg nem, aki ezt a stílust hosszú távon elviseli (maximum pénzért megvehető libát...:)
A pökhendiség az egyik legundorítóbb dolog a világon.
"A rezidensekről hallottál már?"
Nem kötelező a rezidens éveket itthon tölteni. Külföldön 600 ezret lazán megkeres, de Markusovszki ösztöndíjjal itthon is kétszáz fölé kerül. Ráadásul most emelik megint az eü fizetést. Mondjuk még így is szánalmasan alacsony.
"Diákmunkáról hallottál már? Hogy vkinek nem tolnak a segge alá az egyetemet, hanem közben aktívan dolgozik, így kénytelen kitolni a tanulmányait, mert másképp nem lehet. Esetleg később kezdi az egyetemet emiatt..."
Műszakin, orvosin és TTK-n kívül lazán tud az egyetem mellett dolgozni, aki akar. Műszakin továbbá akár 40 ezer feletti ösztöndíjat össze lehet hozni (pláne, hogy gyakran már 2,00-ra is jár). És akkor a diákhitelről még nem beszéltünk, jó tudom, senki sem akarja hitellel kezdeni az életét.
"Amúgymeg, nem kis hímsovinizmussal vert meg téged a világ,"
A drága női nem a közeli rokonaimat és pár barátomat leszámítva nem sok pozitívumot tudott felmutatni eddigi életem során.
"azért hajrá a baba projekttel, de sztem inkább fogadj örökbe, (de mindenképp fiút,) mert ilyen szintű hímsovinizmussal egy nőt se fogsz találni aki megfelel a hiperszuper elvárásaidnak - na és még kevesebbet, aki elvisel téged."
Ezt pedig majd még meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!