Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Így elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.

Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?

Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!

A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.

[link]

2013. ápr. 30. 17:35
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Gratulálok sza eddigi fogyáshoz!:)

Én lány vagyok, de szerintem még fogyhatsz, de nem kell 20 kg-ot...mondjuk úgy 8-10 körül:)

És közben tornázz sokat, hogy a logó bőr kevesebb legyen majd:)

Sok sikert!

18/L

2013. szept. 23. 17:09
 52/58 vakondka ***** válasza:

Nagyon jó eredményt értél el, szerintem már ezzel az alkattal is simán bepasizhatsz :)

A 20 kg további fogyás az nagyon sok, szerintem max 7-8kg adj le ha tényleg fogyni szeretnél.(de nem feltétlenül van rá szükséged)

42F

2013. szept. 23. 17:14
 53/58 A kérdező kommentje:

Itt egy jelenlegi kép!

[link]

Itt már 83 kilósan.

Köszönöm a kommenteket!

2013. szept. 23. 17:18
 54/58 A kérdező kommentje:
(A képen rosszul van feltűntetve a kiló, nem 85 hanem 83kg)
2013. szept. 23. 17:20
 55/58 anonim ***** válasza:

Szerintem így is már nyálcsorgatós vagy.:)

Semmi baj a súlyoddal már és nekem tökéletes vagy!:)

Tényleg, hozzám jössz feleségül?:P

Tudok főzni amúgy, meg porszivózni.:XD

Cupp:)

F

2013. szept. 23. 17:27
 56/58 anonim ***** válasza:

Szép, íves, nőies alakod lett, de a hasad még nagy. Onnan még kéne fogynod, de a többi rendben van (persze a hasadról való fogyás után is maradj arányos, erre figyelj oda).

Amúgy fogyáshoz tudom ajánlani az Insanity edzést, nagyon látványos tud lenni.

18/F

2013. szept. 23. 17:31
 57/58 anonim ***** válasza:
10/10. 41 éves pasas vagyok :-)
2013. szept. 23. 19:02
 58/58 ZsazsiBazsi válasza:
Szeruntem mostcis nagyon jól nézzel ki de ha ugy érzed akkor egy nwgyon kicsit fogyj csak. 19/f
2013. szept. 24. 06:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!