Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Így elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.

Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?

Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!

A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.

[link]

2013. ápr. 30. 17:35
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Én járnék veled. :)
2013. ápr. 30. 19:38
 22/58 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy sikerült lefogynod?:)
2013. ápr. 30. 19:39
 23/58 A kérdező kommentje:

Persze, nem titok!

A módszerem a kalóriaszámlálás sporttal összekötve. Van egy oldal, ahol csak be kell írni, hogy mit ettél és mennyit, majd kiszámolja neked, hogy ha pl: 10 kilót akarsz fogyni akkor mennyit egyél ehhez. A topicomnak ehhez semmi köze, így nem offolnám szét, de ha szeretnél többet tudni, akkor priviben válaszolok!

Nagyon szívesen várok még véleményeket! Leginkább 23 és efeletti férfiakra lennék kíváncsi! Köszönöm!

2013. ápr. 30. 20:22
 24/58 anonim ***** válasza:

Én szeretem az ilyen kérdéseket...

Szerintem ebből még 20-at nem kell már fogynod! Milyen magas vagy és hány kg?

2013. máj. 1. 02:04
 25/58 anonim ***** válasza:
20f
2013. máj. 1. 02:04
 26/58 anonim ***** válasza:
"előtte" se volt olyan vészes, de "utána" teljesen jó!
2013. máj. 1. 02:08
 27/58 anonim ***** válasza:
20F
2013. máj. 1. 02:08
 28/58 anonim ***** válasza:

nem lenne kedved eljönni velem valahova?

23 év feletti férfi vagyok.

2013. máj. 1. 03:06
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

Gratula a fogyáshoz.

Ha még fogyni szeretnél szerintem max 5-10kg között.

Azt meglehet kérdezni, most hány kg-vagy? Tudom nem illik ilyet kérdezni egy NŐ -től.

2013. máj. 1. 07:42
 30/58 anonim ***** válasza:
nekem így is bőven tetszel 22l
2013. máj. 2. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!