Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Így elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.

Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?

Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!

A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.

[link]

2013. ápr. 30. 17:35
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Sziasztok megint!

Íme a jelenlegi helyzet:

[link]

Még 7 kilót fogytam. Hogy látszódjon, ugyanabban az ingben készítettem a fotót mint amiben az after-1 képeken voltam. (Leginkább a hasam és a csípőm keskenyedett)

(A kérdezőnek: 114 kilóról indultam - az első két képen, 94 voltam a 3. és 4. képen, és 87 vagyok most.)

Még 15 kilót tervezek feltétlenül. Vagy többet kellene?

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. aug. 5. 03:21
 42/58 anonim ***** válasza:

Tyűha, az én ízlésemnek bizony még fogynod kell, bár én mint mondtam, a kifejezetten vékony lányokat szeretem. Az viszont nagyon jó, hogy fogysz, és nagyon becsülöm benned, hogy nem adod fel. Csak így tovább, nagyon jó úton haladsz!

További sok sikert kívánok neked!

2013. aug. 5. 04:28
 43/58 anonim ***** válasza:

Damn.... szép

nem nézel ki 87kg-nak, milyen magas vagy??

2013. aug. 5. 16:00
 44/58 anonim ***** válasza:

Megmutatnád az oldalt, aminek a segítségével csináltad, illetve pontosan miket sportoltál mellette? :)

Ez jónak tűnik, hogy megmondja, hogy mennyit ehetsz még, mert én sokszor a nap végére elfelejtem :D és van, hogy egész nap alig eszek, aztán este gép előtt jövök rá, hogy enni kéne és ilyenkor zabálok. Ha lenne valami, ami "kordában" tartana az klassz lenne. :)

Én kb 5-7 kilot szeretnék leadni.

23L

2013. aug. 8. 02:39
 45/58 anonim ***** válasza:
Szép vagy, de szerintem is fogyhatsz még egy 10-20 kilót, olyan 70-60 közé, akkor nagyon bejönnél, az szexibb!
2013. aug. 8. 06:04
 46/58 anonim ***** válasza:

Hű, nem semmi, nagyon jól alakulsz! Egyre inkább látszik, hogy milyen szép homokóra alkatod van. 10 kiló minimum lemehet még, de már így is nagyon messze vagy a hányingerkeltőtől, sőt!

Gratulálok az eredményedhez, nem semmi csaj vagy. :)

2013. aug. 8. 17:09
 47/58 anonim ***** válasza:

A kilok egymagukban egyáltalán nem számítanak...hanem a magasság és a kilok együttvéve :) BMI szerint kéne fogyni...hogy ne legyél benne a "túl súlyos" kategóriában, hanem a normális, egészségesben! :) Számold ki a BMI-d és nézd meg, ahhoz mennyit kellene még fogynod. :)

De egyébként az számít, hogy nézel ki...nem a súly/kilók. Volt egy lány ismerősöm, aki 80kg volt és 160cm magas. Nem nézett ki ducinak...sőőt!!!bomba csaj volt,én speciál nem láttam rajta nő létemre egy deka hájt sem, izmos sem volt( pedig tudjuk hogy az izom nehezebb mint a zsír) és "túlsúlyos"- nak mondható a BMI szerint. Aztán az orvosa mondta neki egy komoly betegség kapcsán, hogy egyébként nem semmi a csontszerkezete :D mert átlagtól eltérően vastag. :) szóval a kilok nem mondanak semmit sem! :)

2013. aug. 9. 01:08
 48/58 anonim ***** válasza:

a nők azért mondják, hogy ne fogyj tovább, mert irigyek!!

ha akarsz és van kitartásod pár kilót ledobhatsz még, de nem kell feltétlenül szerintem :)

2013. aug. 10. 21:29
 49/58 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez nem semmi. Ilyen rövid idő alatt ilyen eredményt elérni. De most már tartsd is meg a súlyod! Így ruhán keresztül jó alakod van. Lehet ruha nélkül mást modanék, de így sem kellene 5 kg nál többet leadnod. Most ideális a súlyod. Vigyázz nehogy átess a ló túloldalára. Így születnek az anorexiások!
2013. szept. 15. 14:25
 50/58 anonim ***** válasza:

en noi szemmel azt mondom neked, h gratula, ugyes vagy! mèg egy kis kitartàs, egèszsèges èletmòd egy kis sport h feszes legyèl, ès jovo nyàron olyan bomba no leszel, mint amirol mindig is àlmodtàl!

sok sikert

2013. szept. 23. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!