Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Így elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.

Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?

Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!

A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.

[link]

2013. ápr. 30. 17:35
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom megítélni, talán 10-13 kg-t kéne még fogynod, az én mércémhez. De hát na, én mindig is a nagyon vékony lányokat szerettem! :D

20/F

2013. ápr. 30. 18:19
 12/58 anonim ***** válasza:
81%
Ha ezt cikinek tartod, menj pszichologushoz! Palcika akarsz lenni, vagy no? Egy non ugyanis domborulatok vannak!
2013. ápr. 30. 18:24
 13/58 anonim ***** válasza:
45%

Most azért miért kellett lepontozni, mert elmondtam a személyes véleményem?! Ez volt a kérdés, nem?!

Szerintem tényleg duci még, ez az őszinte véleményem! Nem tudom, ha ez a kérdés, akkor mi a fenéért kell egyből lepontotzni... Ehhh

2013. ápr. 30. 18:28
 14/58 A kérdező kommentje:

Hé! Én mindenkinek zöld pacsit nyomtam, kivétel nélkül.

Köszönöm, hogy megmondtad a frankót!

2013. ápr. 30. 18:31
 15/58 anonim ***** válasza:
60%

ez az alak jo ahogy van, ha meg leadnal 20 kilot akkor nagyon atesnel a lo tuloldalara

mellesleg ahogy a valaszokbol is latszik hogy inkabb a tinik kedveleik a vekony csajokat, a ferfiak meg inkabb noiesen telt kategoriat reszesitik elonyben

27/f

2013. ápr. 30. 19:18
 16/58 anonim ***** válasza:

nekem is jó lenne :D csak persze nem az én korosztályom vagy valszeg xd

f19

2013. ápr. 30. 19:22
 17/58 anonim ***** válasza:

15

az ízlés nem kor függő

az elsőnél 100X jobban nézel ki, gratula a fogyáshoz, az hogy ki milyen lányokat szeret nagyon változó, úgyhogy addig fogy ameddig akarsz, nekem pl a modell-test jön be, de ettől függetlenül szerintem is jó a tested

2013. ápr. 30. 19:25
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,hogy a srácokat kérdezted, de nem állom meg, higy ne írjak. :D

Először is, gratulálok és minden elismerésem, nagyon szépen lefogytál, csini vagy! Másodszor pedig szerintem se kell nagyon tovább fogynod, esetleg egy picurkát, ha magadnak úgy jobban tetszenél. És ne akarj 20 kg-ot leadni még, szerintem az sok.

Remélem, nem gáz, hogy írtam. :D

18/L

2013. ápr. 30. 19:26
 19/58 anonim ***** válasza:

Szerintem a mostani alakod már elfogadható, még fogyhatsz, de ez már elmegy.

23f

2013. ápr. 30. 19:31
 20/58 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem gáz, nagyon örülök nektek, annak hogy itt vagytok és elmondjátok a véleményeteket!

(23 éves vagyok amúgy)

2013. ápr. 30. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!