Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?
Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.
Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?
Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!
A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.
Nem tudom megítélni, talán 10-13 kg-t kéne még fogynod, az én mércémhez. De hát na, én mindig is a nagyon vékony lányokat szerettem! :D
20/F
Most azért miért kellett lepontozni, mert elmondtam a személyes véleményem?! Ez volt a kérdés, nem?!
Szerintem tényleg duci még, ez az őszinte véleményem! Nem tudom, ha ez a kérdés, akkor mi a fenéért kell egyből lepontotzni... Ehhh
Hé! Én mindenkinek zöld pacsit nyomtam, kivétel nélkül.
Köszönöm, hogy megmondtad a frankót!
ez az alak jo ahogy van, ha meg leadnal 20 kilot akkor nagyon atesnel a lo tuloldalara
mellesleg ahogy a valaszokbol is latszik hogy inkabb a tinik kedveleik a vekony csajokat, a ferfiak meg inkabb noiesen telt kategoriat reszesitik elonyben
27/f
nekem is jó lenne :D csak persze nem az én korosztályom vagy valszeg xd
f19
15
az ízlés nem kor függő
az elsőnél 100X jobban nézel ki, gratula a fogyáshoz, az hogy ki milyen lányokat szeret nagyon változó, úgyhogy addig fogy ameddig akarsz, nekem pl a modell-test jön be, de ettől függetlenül szerintem is jó a tested
Tudom,hogy a srácokat kérdezted, de nem állom meg, higy ne írjak. :D
Először is, gratulálok és minden elismerésem, nagyon szépen lefogytál, csini vagy! Másodszor pedig szerintem se kell nagyon tovább fogynod, esetleg egy picurkát, ha magadnak úgy jobban tetszenél. És ne akarj 20 kg-ot leadni még, szerintem az sok.
Remélem, nem gáz, hogy írtam. :D
18/L
Szerintem a mostani alakod már elfogadható, még fogyhatsz, de ez már elmegy.
23f
Egyáltalán nem gáz, nagyon örülök nektek, annak hogy itt vagytok és elmondjátok a véleményeteket!
(23 éves vagyok amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!