Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?
Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.
Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?
Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!
A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.
Nagyon is jó formád van, szerintem nem kell többet fogynod, de ez a te döntésed.
Mi itt csak véleményt mondunk, de neked kell tudnod, hogy mennyit akarsz még leadni.
Ha jól érzed magad így a bőrödben akkor csak tartsd a súlyod.
Lehet, hogy ismered ezt a mondást, de azért nézd meg:
Amúgy ha nincs senkid nyugodtan küldhetsz elérhetőséget :)
25F
Akartam írni Neked, de az előttem szóló szóról-szóra leírta, pedig nem beszéltünk össze.
Csak gratulálni tudok! Nekem még egy pici fogyás beleférne, de ez már az én hülyeségem.
56/F
Nem hinném, hogy még mindig fogynod kellene. Szerintem nőies alakod van, bár ha egy bikini lenne rajtad, azért jobban látszana a dolog.
Ha mégis nagyon akarsz, akkor olyan 5 kiló után állj meg. Szerintem annál több felesleges. Inkább alakot formálj majd egy kicsit. :)
25/F
Valószínűleg a környezeted elég erős negatív hatást gyakorolt rád még régebben, ezért alakulhatott ki ez az alaptalanul, eltúlzott önbizalom hiányos énkép.
Ezeket, hogy "elhányná-e magát egy pasi", vagy "lenne-e gusztusa egy pasinak", vagy "kinőttél -e már a ciki kategóriából" szörnyű hallani, szomorú.
Kezdjük azzal, hogy ha körülnézel az utcán, láthatod, hogy az olyan nők oldalán is van egy férfi, akiknek olyan alakjuk van mint a before képeden.
Az új képek alapján már abszolút az átlagos kategóriában vagy.
És a 20 kiló... :D szinte viccesen hangzik, ha divatos, sportos stb. nő akarsz lenni, hát fogyjál még 5-6 kilót, de ne többet, a maradék 14-15 kiló helyett az önértékelésedet állítsd talpra!
Ui. mielőtt azt hinnéd csak okoskodok, pszichológiát és biológiát tanultam, utóbbi közben és azóta is foglalkozom (nem főállásban) dietetikával.
Köszönöm a válaszokat!
Hallgatok a többségre és folytatom a diétát.
Mivel nagyon segítőkészek voltatok -10 kiló után jövök megint és megkérdezlek még egyszer titeket. :)
Köszönöm az eddigieket!
OKÉ! Majd írj ehhez a kérdéshez is! :)
És ne diétázz, hanem egyél egészségesen meg sportolj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!