Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Így elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Így elfogadható már az alakom vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem kell meglepődni, mikor megnyitjátok a linket. Fogyás előtt és utáni képek lesznek. Én még szeretnék fogyni de a környezetem (leginkább nők) azt mondják, az már nem állna jól. Viszont szerintem egy pasi még elhányná magát tőlem, úgyhogy minimum 20 kilót még le kell adnom.

Úgyhogy a kérdés: Férfi szemmel nézve lenne gusztusotok egy ilyen lányhoz? Ha nem, akkor szerintetek még mennyit kellene leadnom, hogy megüssem a mércéteket?

Kérlek titeket, most ne fikázzatok, tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van és szerintetek ostobaság itt ilyet kérdezni, mert mindenki máshogy gondolja. Akit feldühítettem a kérdésemmel, az kérem, lapozzon tovább! :) Köszönöm!

A képre kell kattintani, hogy jobban látszódjon.

[link]

2013. ápr. 30. 17:35
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon is jó formád van, szerintem nem kell többet fogynod, de ez a te döntésed.

Mi itt csak véleményt mondunk, de neked kell tudnod, hogy mennyit akarsz még leadni.

Ha jól érzed magad így a bőrödben akkor csak tartsd a súlyod.

Lehet, hogy ismered ezt a mondást, de azért nézd meg:

[link]

Amúgy ha nincs senkid nyugodtan küldhetsz elérhetőséget :)

25F

2013. máj. 2. 21:07
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Először is gratulálok a fogyásodhoz, nagyon szép eredményt értél el már eddig is! Szerintem jól nézel ki, sokat feszesedtél, formásodtál, látszik a derékvonalad. Biztos hogy nem fogják magukat a férfiak elhányni, nagyon sok férfi szereti a teltebb nőket. Ha szeretnél még fogyni, úgy jobban éreznéd magad akkor hajrá, de szerintem már így is nagyon jó vagy.:)
2013. máj. 2. 21:14
 33/58 anonim ***** válasza:

Akartam írni Neked, de az előttem szóló szóról-szóra leírta, pedig nem beszéltünk össze.

Csak gratulálni tudok! Nekem még egy pici fogyás beleférne, de ez már az én hülyeségem.

56/F

2013. máj. 2. 21:29
 34/58 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy még mindig fogynod kellene. Szerintem nőies alakod van, bár ha egy bikini lenne rajtad, azért jobban látszana a dolog.

Ha mégis nagyon akarsz, akkor olyan 5 kiló után állj meg. Szerintem annál több felesleges. Inkább alakot formálj majd egy kicsit. :)

25/F

2013. máj. 9. 23:04
 35/58 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a környezeted elég erős negatív hatást gyakorolt rád még régebben, ezért alakulhatott ki ez az alaptalanul, eltúlzott önbizalom hiányos énkép.

Ezeket, hogy "elhányná-e magát egy pasi", vagy "lenne-e gusztusa egy pasinak", vagy "kinőttél -e már a ciki kategóriából" szörnyű hallani, szomorú.

Kezdjük azzal, hogy ha körülnézel az utcán, láthatod, hogy az olyan nők oldalán is van egy férfi, akiknek olyan alakjuk van mint a before képeden.

Az új képek alapján már abszolút az átlagos kategóriában vagy.

És a 20 kiló... :D szinte viccesen hangzik, ha divatos, sportos stb. nő akarsz lenni, hát fogyjál még 5-6 kilót, de ne többet, a maradék 14-15 kiló helyett az önértékelésedet állítsd talpra!

Ui. mielőtt azt hinnéd csak okoskodok, pszichológiát és biológiát tanultam, utóbbi közben és azóta is foglalkozom (nem főállásban) dietetikával.

2013. máj. 9. 23:15
 36/58 anonim ***** válasza:
Ez már projektmanageres alak, nem köll aggódni.
2013. máj. 10. 01:14
 37/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hallgatok a többségre és folytatom a diétát.

Mivel nagyon segítőkészek voltatok -10 kiló után jövök megint és megkérdezlek még egyszer titeket. :)

Köszönöm az eddigieket!

2013. máj. 17. 17:11
 38/58 anonim ***** válasza:
Nana, kíváncsiak vagyunk az 1 hónapos eredményre!
2013. máj. 17. 20:05
 39/58 anonim ***** válasza:

OKÉ! Majd írj ehhez a kérdéshez is! :)

És ne diétázz, hanem egyél egészségesen meg sportolj! :)

2013. máj. 17. 20:13
 40/58 anonim ***** válasza:
Azt szabad tudni, hogy a két kép között mennyit dobtál le? Érdekelne.
2013. jún. 21. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!