Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden éjszaka vele álmodok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden éjszaka vele álmodok. Segítstetek légyszi?

Figyelt kérdés
Férfi létemre. Három éves kapcsolat után három hónapja szakítottunk. Dolgozok mint egy állat, társaságba járok, bulizok, kikapcsolódok. De éjszaka.. Minden éjszaka vele álmodok :'( Segítsetek:'( Hogyan felejthetnék? Hogyan szabadulhatnék az érzéstől amit a hiánya okoz? Légyszi:((
2013. ápr. 23. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
talán nappal kellene megélni a hiányt, nem hárítani a gyászidőszakot, akkor nyugodtan alhatnál. Menjél el a közös helyekre, emlékezz, nézz közös fotókat stb. akkor éjjel már nem fogsz ezzel foglalkozni-talán. Fel kell ezt dolgozni, ha nappal nem teszed, akkor csak az éjjel marad az agyadnak, amit nem tudsz kikapcsolni.
2013. ápr. 23. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy a szakitás volt az egyetlen járható út ? Szereted még... ez annak a jele .Szerintem.
2013. ápr. 23. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
úgy szerettük egymást h jobban talán nem is lehet... aztán mikor gondok jöttek.. nagyot hibázott, amit nem kellett volna. Nem megcsalás, semmi ilyen, de nem ez a lényeg. Amennyire szerettük egymást azóta annyira semmit nem tudunk a másikról. Fészen tiltás, én nem tudom az új számát.. hívott de kitöröltem azonnal nem akartam tudni... másfél év után volt egy szakítás amikor két hétig bírtuk a másik nélkül... de ez más. Egy évig együtt éltünk már de vége lett. csak a szerelemnek nem amit iránta érzek... talán soha nem is múlik... mert hallottam én h ó majd idővel jobb lesz hát pedig ez egyre rosszabb... annyi minden történt h értelmes kapcsolat már nem is lenne belőle soha ez szinte biztos, tehát nincs értelme keresnem őt.. báhhh:'(
2013. ápr. 25. 17:15
 4/4 A kérdező kommentje:
de ha -tegyük fel, de úgysem lesz így- megkeresne mondjuk h újra akarja kezdeni, akkor sem akarnám.. (azthiszem) egyszerűen borzasztó nehéz az élet.. erősnek kellene lenni, de egyre inkább azt érzem h túl gyenge vagyok én ehhez... szégyen bevallani, de ez van
2013. ápr. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!