Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akár hosszabb kapcsolatban, vagy szülés után egyes nők elhagyják teljesen a küllemüket?
Ez engem annyira bosszant, utána meg siránkoznak hogy a férjük nem tartják őket kivánosnak, csinosnak, vagy esetleg izgalmasnak...szellemileg is.
Miért nem tesznek valamit?
Én sohasem leszek ilyen, mindig csinos vagyok..és nem értem az ilyen Anyákat, nőket hogy hogy slamposodhatnak ennyire el, várják a bókokat, miközben nem adnak magukra...bár ugyanúgy számit hogy a férfi se hagyja el magát!

én meg soha életemben nem voltam kozmetikusnál..fodrásznál sem sokszor,magamnak csinálom a hajam,bár eléggé értek hozzá...és a sminkhez is
és nem hiszem,h olyan nehéz lenne,meg annyi pénz kellene ahhoz,h vki elhanyagolja magát 1 gyerek mellett. ez csak kifogás. aki ezt mondja,alapból igénytelen

a kerdezon meg a 22-esen is besirtam. Igy kellene meg ugy kellene , levagjak a hajukat es rinak hogy senki se b.ssza meg oket....MAJD HA OK ANYAK LESZNEK XD jajj ertem olyanrol.beszeltek magas lorol amit még meg sem tapasztaltatok.
Tovabba 22-es!
Ha azert nem sexel a ferj a felesegevel mert levagta a hajat az megint csakk a férfit minositi!!
terhessegkor a nok tobbsegenek hullani kezd a haja, annyi asvanyi anyagot felemeszt a folyamat hogy a.fogaik is elromlanak,striasak lesznek,esetleg tobbet is felszednek a kelletenel...hidd el legy eleg bajod! A csöcsö.is ugy meg nőhet hogy azok is kapnak szép zebra csíkot, csak rózsaszinbe. kivánok neked ilyet,de legalabb a kopasz fejeden hagy meg majd azt a par hosszu hajszálat es vakolat is legyen fejeden hogy "tessél" az uradnak.

Nem olvastam vissza, de főleg a családanya típusú nők fokozottan hajlamosakk a torzulásra.
Miért?
Mert az ő életük célja, hogy kölke legyen. Ehhez a pali csak egy eszköz, egy köztes lépés, hogy megkapja végre a babázási életvitelét a nő.
Addig kell tehát neki vonzónak lennie, amíg lesz egy palimadár, aki ad neki kölköt. Miután megkapta amit akart, már leszarja az egészet. Hisz az anyai ösztönök tombolnak benne a hódítani, kalandozni akarással szemben, és már érzi,hogy az élete célba ért azáltal,hogy utódja van. Ez tölti ki az életét ezután, minden a gyereknek van alárendelve. Ez pedig kiszívja az életenergiáját, a pénzét, idejét, nem tud magával törődni, karrier, gyereknevelés felemészti a szépségét és a fiatalságát.
Motivációja sincs már rá,hogy dekoratív legyen, hiszen elvan a békés meleg családi fészekben. Évről évre leszokik a szexről ,főleg ha sosem volt annyira szexmániás, és egy dauerolt hajú pofakos vén banyaként áll helyt az életben a szűrke hétköznapok hőseként. Elég sok ilyen meber van a környezetemben, azok mind így tettek /jártak. Csak ezt az észrevétleemet óhajtottam megosztani. Akinek nem inge, az ne vegye magára....

Nekem naponta 10 percembe telik, hogy elkészítsek egy gyors sminket, és beállítsam a hajam, ebben benne van a hajlakkozás/hajhabozás is, esetleg egy frizura. Smink esetében szemfeték, púderezés is.
NEM hiszem el, hogy ennyire ne legyen ideje valakinek....Ráadásul otthonra nem is kell hajhab, csak fésülküdés, smink se nagyon, de a púderezés nem ártana, sokkal szebb tőle a bőr (főleg ha másnak is olyan egyenetlen az arcszíne). Meg normális ruhákat is fel lehet venni, nem melegítőt, meg kinyúlt pólót. És NEM selyemblúzra gondolok.
Ott a pont...
:)

#33 megint egy kifogás nem megoldás.
Ásványi anyag hiány nem normális szedni kellene multivitamint meg ásványi anyag tablettát,és semmi baj nem lesz.
Olvasd el Lenkei könyvét(mielőtt betaláltok,nem vagyok szcientológus,de igazat ír),majd rájössz.

Az én ismeretsége körömben kétféle nő van, aki elhagyta magát egy kapcsolatban:
1. Akinek nincs pénze (nagynéném, bolti eladó, a férje vízvezetékszerelő, van három gyerekük, és a "legnőiesebb" dolog amit tesz, hogy házilag befesti a haját)
2. Akinek eleve rossz a házassága és nem akar tetszeni a férjének (a szüleim együtt vannak, de nem szeretik egymást, az anyám nagyon elhagyta magát)
3. Aki depressziós (én a volt párom mellett depressziós lettem + kiszerettem belőle és nem akartam neki tetszeni, mert "csak neki lehettem szép", mindenkire féltékeny volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!