Természetes szüléssel kapcsolatban érdekelne pár dolog?
Március közepén szülök a Szent Imre kórházban.
1.Érdekelne a véleményetek a kórház szülészetéről, ellátásról, szülészekről, stb...
2.Elég tanácstalan vagyok első terhesség lévén, hogy milyen fájdalomcsillapítási lehetőségek elérhetőek ott, egyáltalán mit ajánlotok, kérjem-e vagy sem...
3.A gátmetszés kérdése, már minden szülésnél vágnak vagy nekem kell kérnem a biztonság kedvéért, hogy ne szakadjak szét?
van ott egy r*hadék szülésznő, kicsi, vékony, alkoholista kinézet, hosszú barna haj, szemüveg. Na őt kerüld el ha tudod, nagyon szemét!
Az idősebb neonatológus (újszülött orvos) nagyon trehány, a szemem előtt szedte ki a nővérke a kisbabám háta alól a kb 8 cm hosszú TŰT!!!! Ott feküdt rajta szegénykém, mert az a nyomorult annyira volt képes!
Semmilyen fájdalomcsillapításra nincs ott lehetőséged, a Szent Imre a természetes szülésekről híres.
Gátat sem fognak egyből metszeni, ha megbeszéled a szülésznővel hogy gátvédelemmel szeretnél szülni, lehet segíteni fog (pénz nélkül is)
2009ben szültem ott, sokkal többet vártam attól a kórháztól, mint amit kaptam...
Két babát szültem ott 4 éve a nagyobbat,fél éve a kisebbet. Sajnos,mióta nyugdíj ment a főorvos és más vette át az irányítást én is meggyőződtem,hogy szívesebben indítanak,adnak oxytocint,a szülésznőknek is jobban meg van kötve a keze.Ettől független ha olyan orvost,szülésznőt választasz,akiben maximálisan megbízol,nem lehet gond:)
Nekem dr.Bálint Balázs volt a dokim,és Kondor Kata a szülésznő:)
Fájdalomcsillapítás kérhető,de előre mindenképpen beszéld meg,mert elég sokan szülnek az Imrébe,mindig nagy a tumultus,ha az aktuális ügyeletre hagyod lehetnek logisztika gondok.Mindjárt folytatom:)
Bocsi,kaját kellett adni a gyerkőcöknek:)
Gátvédelem pártiak erősen,de reméljük előbb vágnak,mint szakadnál,ebben nincsen tapasztalatom,mert gátvédelemmel szültem.
Lehet kérni vip szobát,én tudom ajánlani,örültem,hogy ott voltam.
Ha van kérdésed,írj nyugodtan
Igen,ajánlom,persze volt olyan csecsemős,aki semmit nem segített,meg olyan szülésznő,aki kevésbé volt szimpatikus,de szerintem ez mindenhol így van,a kórtermek-szülőszobák normálisak,tiszták,a dolgozók 90%-a kedves,úgyhogy harmadjára(ha lesz:)),sem mennék máshova.
Gátvédelemmel szültem,tehát nem vágtak gátat,nem is repedtem semmit,olajjal kente a gátat a szülésznő,málnalevél teát ittam a 35.héttől illetve jártam szülésfelkészítő tornára,plussz genetika is nyilván.
itt:
és itt: [link]
találsz infókat,szokott lenni klub,ahol lehet a szülésznőkkel beszélni,és egyeztetés alapján megmutatják a szülőszobákat is
Szia,
adok linket,jól le van írva:
Én ilyet használtam(nem olcsó,de megéri):
A málnalevél állítólag lazítja az izmokat,segíti a vajúdást:
Nem tudom,hogy ezeknek vagy a genetikának köszönhető,hogy,hogyan alakul,de egy próbált szerintem mindenképpen megérnek,mert ártani nem ártanak,az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!