Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akár hosszabb kapcsolatban, vagy szülés után egyes nők elhagyják teljesen a küllemüket?

Figyelt kérdés

Ez engem annyira bosszant, utána meg siránkoznak hogy a férjük nem tartják őket kivánosnak, csinosnak, vagy esetleg izgalmasnak...szellemileg is.

Miért nem tesznek valamit?

Én sohasem leszek ilyen, mindig csinos vagyok..és nem értem az ilyen Anyákat, nőket hogy hogy slamposodhatnak ennyire el, várják a bókokat, miközben nem adnak magukra...bár ugyanúgy számit hogy a férfi se hagyja el magát!

2013. ápr. 19. 13:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a nyavalygósokkal,azokat meg se halld!!Foglalkozz csak magaddal és ennyi!!

3-as voltam.

2013. ápr. 19. 14:20
 22/40 ivilicious ***** válasza:
48%

fú én azt utálom,mikor szülés után levágják a hajukat rövdre,mert hogy az PRAKTIKUS. aztán meg sírnak,h a kutya sem bssza meg őket..így jártak.

sztem én jobban fogok figyelni magamra,ha anya leszek...ne hogy már..egy gyerek nem a világ vége

2013. ápr. 19. 14:26
 23/40 anonim ***** válasza:

#23 + kérdező na vannak normálisan gondolkodó nők?

Kezdek reménykedni.

Igazad van 23-as maximálisan rövid hajjal b@ssza meg a 220.Én tuti nem.

2013. ápr. 19. 14:30
 24/40 anonim ***** válasza:

1. Kérdező a kérdésed egy óriási általánosítás, mert az akire te gondolsz nincsenek többségben! Az, hogy mondjuk egy anya farmerben, pólóban van, attól még nem igénytelen. És olyat sem látok sűrűn, hogy torzonborz, fésűt nem látott a feje. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de az anyákat nagy általánosságban nem kell egy kalap alá venni azzal a pár igénytelennel, akiről te beszélsz.

És tök igaza van egyébként a 3-asnak, kíváncsi lennék itt azért sokakra, hogy gyerek, munka, háztartás és esetleg még miegyéb mellett mennyire jutna idő a normál kereteken kívül is magukra.

2013. ápr. 19. 14:33
 25/40 anonim ***** válasza:

"el kell menni melózni akkor és kész."

Te hol élsz? Ez ilyen egyszerű szerinted, mint ahogy itt leírod? Pikk-pakk és már ott is a jó állás?????

Ébredj!

2013. ápr. 19. 14:34
 26/40 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel.

Vannak itt a válaszolók között, akik sértőnek tartják a kérdést.

Az igazság azonban az, hogy nem a kérdés kell felbosszantson valakit, mert ez CSAK EGY KÉRDÉS. Viszont ami mögötte áll az az, hogy az igazságtartalom, ami a kérdésben van, az igenis megmutatkozik mindenkinek az életében.

Nem az kell fájjon és nem is az a fájdalmas, ami itt ebben a pár sorban szerepel, hanem az, hogy az ember ráeszmél ilyenkor arra, hogy bizony minden számít egy párkapcsolatban és maga az egész életben is, tehát nincs olyan, hogy " Ez most nem olyan fontos/sürgős/döntő/meghatározó, úgyhogy egy ideig ellehet hanyagolni..."- Nem, nem lehet semmit elhanyagolni.

Épp ez a téma felkiáltójele, hogy nincs olyan, hogy valami nem számít, nincs olyan, hogy

1)most egy ideig elengedem magam, mert épp nehezebb időszakon mentem keresztül,

2)és nincs olyan, hogy a párom majd garantáltan elnéz nekem bármit.

1)- Az élet nehezebb és könnyebb időszakokból áll. Még a mesékben sincsenek problémamentes életű szereplők.

Tehát nem lehet mentségként használni azt, ha valaki nehezebb perióduson megy át, hogy akkor az indokolja azt az önhanyagságot, amit megenged saját magának, csak mert nem volt a legrózsásabb időszakában és kedvében.

Akkor is kell végezni a munkát, akkor is kell élni az életet és akkor is kell törődni saját magunkkal, amikor a dolgok nehezen mennek. Az élet nem torta, soha nem is volt az. De ez nem mentség arra, hogy bárki is elhanyagolja magát, éppen ezért lesznek olyanok is mindig, akik a nehézségek ellenére odatudnak figyelni magukra, és ők mindig arcon fogják csapni azokat, akik azzal mentegetőznek, hogy “ Nem volt már időm/erőm/energiám ahhoz, hogy magammal is foglalkozzak “ – Ez kit érdekel ? Nem érdekel senkit.

Ez a kemény valóság, hogy az emberek nagy részét az érdekli AMIT képes voltál elérni és nem az, hogy MIÉRT nem voltál képes valamire. Senkinek sincs ideje a másik panaszkodásaira, a kifogásaira, a mentségeire- épp ezért jobb, ha mindenki tudatosítja saját magában azt, hogy tulajdonképpen a mentségek csak önámítások, mert azok úgysem érnek semmit a világ szeme előtt, a világnak nem számít, hogy hogyan csinálod meg, csak az számít, hogy jól csináld a dolgodat és megfelelő eredményt tudjál felmutatni. A többit magyarázhatod, mert a francot sem fog érdekelni.

2) Ugyanez a helyzet a férfiakkal is. Női szemmel is érthető számomra az, hogy amikor egy férfi szerelmes lesz adott nőbe, akkor ABBA az adott nőbe lesz szerelmes, és ha ez a nő a későbbiekben bármi oknál fogva olyan módon megváltozik, hogy már nem az a nő, akibe szerelmes lett, akkor joggal fog belőle kiábrándulni és egyáltalán nincs semmi megdöbbentő abban, hogy a férfi előbb-utóbb kiszeret belőle- hiszen már nem az, akinek megismerte.

És ebben semmi szívtelenség és érzéketlenség nincs.

Nem is maga arról van szó, hogy +/- 10 kg. Itt arról van szó, hogy akinek a jellemében vagy a viselkedésében olyan meghatározó változások lesznek, mint például a hanyagság, a trehányság, az igénytelenség- olyasmik, amik addig nem voltak amúgy jellemzőek az adott személyre- akkor a körülötte levő személyek ( barátok, haverok, szerelem, stb. ) egy ideig várni fognak, hogy lássák visszatér-e az, aki az illető valamikor volt- de nem fognak örökké várni.

Elég ha megnézzük a sztárok életét egy globális szinten, azokat a sztárokat, akik kizökkentek az életük normális menetéből valamilyen oknál fogva és ilyenkor mindig az van, hogy az ellentábor kap az alkalmon és kárörvendően nézi végig az adott sztár bukását, a rajongótábor viszont reménykedve várja azt a pillanatot, amikor az idealizált kedvencük visszatér majd és újra folytatja azt az életet és azt a szerepet képviselni, amibe millióan beleszerettek- csakhogy a világ sem vár örökké. Úgy ahogyan sok valamikori sztár fénykora lejárt, úgy lejár egy ember fénykora is a saját életében, ha nem tud adott periódusokat megfelelően átvészelni.

A világ senkire sem vár örökké. Túl sok ember van, túl sok lehetőség van ahhoz, hogy bárki is egy örökkévalóságot várjon azért, hogy a másik, aki számára valamikor nagyon fontos személy volt, ismét önmaga legyen.

Az ember kérjen segítséget, beszélje ki magát, kérjen tanácsot, stb. – De ne várja el azt, hogy a másik ( akár barát, szerető, családtag ) egy életen keresztül mellette üljön és végignézze azt, ahogyan ő már nem tud magához térni.

2013. ápr. 19. 14:38
 27/40 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj, de én elég sok édesanyát látok, akik elhanyagoltak...
2013. ápr. 19. 14:40
 28/40 A kérdező kommentje:
Előző hossz válaszadó!! köszike a gondolataid, számomra is hasznos volt, az életem más területére nézve! :)
2013. ápr. 19. 14:43
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Én mint pasi elismerem, hogy marha sok múlik rajtunk. Csak, hogy látszódjon, hogy nem a levegőbe beszélek két kisfiam van és a párom most várja a harmadik közös gyermekünket.

Tapasztalataim szerint két gyerek mellett is van ideje foglalkozni magával. Mondjuk nem jár el futni (nőknek egyébként sem tanácsos a medece-combcsont berendezésük miatt), sőt kozmetikushoz sem fodrászhoz is ritkán. Mégis egy dög. Irtó csinos nap mint nap. Mindig flottul áll a haja, mindig kifogástalan a sminkje, mindig úgy van felöltözve, hogy bármely percben elvihetném bármely nívós eseményre. És nem nem vagyunk gazdagok, nem vet fel minket a pénz. Egyszerűen mentalitás kérdése. És mi ebben a férfiak szerepe? Az inspiráció. Ez egy öngerjesztő folyamat. Ha szarsz a nő fejére ős is szarni fog magára. De ha megdicséred minden nap egyre inkább azon lesz, hogy holnap is észrevedd milyen csinos is. Időben pedig a házimunkával nagyon nagy terheket lehet levenni a lábukról, pl gyerekfürdetés mosogatás porszívózás. Nem nagy melók de nem csekély idő, amíg elvégződnek, és ilyen apróságoknak tűnő dolgon megy el a sok idő. Tehát a konklúzió az, hogy a slampos nőket szerintem a párjuk generálj. Ez olyan kereslet-kínálat dolog. Amilyen az igény, olyan lesz a kínálat is. Na ennyit akartam hozzászólni UFF...

2013. ápr. 19. 15:00
 30/40 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!:))
2013. ápr. 19. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!