Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akár hosszabb kapcsolatban, vagy szülés után egyes nők elhagyják teljesen a küllemüket?
Ez engem annyira bosszant, utána meg siránkoznak hogy a férjük nem tartják őket kivánosnak, csinosnak, vagy esetleg izgalmasnak...szellemileg is.
Miért nem tesznek valamit?
Én sohasem leszek ilyen, mindig csinos vagyok..és nem értem az ilyen Anyákat, nőket hogy hogy slamposodhatnak ennyire el, várják a bókokat, miközben nem adnak magukra...bár ugyanúgy számit hogy a férfi se hagyja el magát!
Bizony, az beszéljen, aki ebben él és van már saját tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Én is azt tartom, hogy mindkét fél tegyen a kapcsolatért, de vannak olyan helyzetek, mikor kell a megértés.
#11 ismered ezt a szót:NAGYSZÜLŐK,rokonok,ismerősök,hmmm?
Nem kell házikedvenc mi a f_sznak?
Kertet ráér később is arra ott vagyunk mi pasik,csinálja ő.
Megint a pénz téma el kell menni melózni akkor és kész.Megoldás vagy kifogás?
Egy bizonyos szintig persze öltözködjön szépen, legyen ápolt. De, egy anyának a gyermeke az első, és a párjának is ez kéne az elsődleges szempontnak lennie. Magukat rendben tartani, de azért a fodrászkodás, meg sminkelés szerintem kicsit sok. Én legalábbis ha gyerekem lenne, én már második lennék a saját rangsoromon a párommal együtt.
Azért slamposodnak el, mert a legtöbb helyen az anya "dolga" a gyereknevelés, háztartás, és még dolgozniuk is kell. Egy férj pedig dolgozik aztán hazamegy és leszólja a párját, hogy miért ilyen slampos. Azért három gyerekkel ha még mindig csinin öltözködnél kétségbe vonnám, mennyire törődsz a gyerekeiddel...
3-as vagyok:
Könnyen beszél itt minden férfi!!!Majd ha ti is ugyan olyan aktívan vesztek részt a gyerek nevelésben és a házi munkában,akkor majd megtudjátok,hogy nem egyszerű egy gyerek mellett az élet!!
Bírom azt,amikor a pasik állnak nekik a nőknek,közben nektek fele annyi dolgotok sincs mit a nőknek!!Nem nekünk kellene állni,hanem mellénk kellene!!!De hát ez a tipikus férfi viselkedés!!Kicsit azért gondolkodjatok már el,hogy egy nőre mennyi feladat hárul!!A nőknek k.rva nehéz életük van,mert menj dolgozni,vezess háztartást,neveld a gyerekeket,menj boltba vásárolni,menj ügyeket intézni(mert ti férfiak még ennyit sem tudtok megoldani)!!És a szülésről már ne is beszéljünk,amit egyetlen egy férfi sem bírna ki,mert ott halnátok meg a szülőágyon!!A nőket tisztelni kellene és nem b@szogatni mindenért,mert azt hiszem nektek fele annyira sem nehéz az életetek mint egy nőnek!!
Ja és a 4-essel egyet értek,van is egy ilyen ismerősöm,aki szült,NEM HANYAGOLJA EL MAGÁT,fogyózik,mindent megtesz azért,hogy a férjének megfeleljen és a férje bele mondja a szemébe,hogy kövér és fogyjon le,és hogy minden férfi az olyan nőket szereti mint pl Bódy Szilvi..de közben a férje meg sörhasú,egy undorító faszi!!Na erről ennyit!!
3-as vagyok:
Hát akkor meg mi a gond kérdező??Nem az a lényeg neked,hogy te jól nézz ki majd egy-több gyerek után is???Akkor meg mi a francot foglalkozol mással???
Ne mással törődj,hanem magaddal!!És majd ha már te is tapasztalod az anyaságot,akkor lehet,hogy majd rájössz,hogy jaj ez nem is úgy megy ahogy te egykor elgondoltad,most még könnyen beszélsz,mert semmilyen tapasztalatod nincs!!Na de ne legyen így,te legyél csak fitt,sportos és dögös anyuka!!Csak nem bírom felfogni,hogy téged mit izgat más életmódja?!Attól neked kevesebbed lesz?Na ugye,hogy nem..akkor meg nem kell mással foglalkozni,és most jól ,,megcsináltad itt a vitát,,!!Ne foglalkozz mással csak magaddal és kész!!
Nem, csak akkor ne nyavajogjon annyi anyuka hogy nem tartja őket vonzónak a férjük, miközben elhanyagolják magukat...
unokatestvérem is szült, van egy gyönyörű kisfia, illetve egyik rokonomnak is van két gyermeke, mégis ugyanúgy maradtak csinos nők, nem kell szélsőséges lenni, és nagy dolgokra gondolni,de ugyanúgy lehet szolidan is csinos egy nő..nem dögösségre értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!