Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas lányként van esélyem párt találni?
Figyelt kérdés
Meglehetősen zárkózott, csendes és komoly vagyok. Nem vagyok jó beszélgető partner, sem humoros. Próbálok változni, de ez nem megy egyik napról a másikra azért.2013. ápr. 19. 09:11
21/23 anonim válasza:
Miért ne lenne? Nem árt az, ha akad még komoly ember ebben a komolytalan világban. Olvasni miket szoktál?
22/23 anonim válasza:
Én szeretem a komoly lányokat is, hallgatni néha arany, nem kell állandóan pofázni egy csajnak minden lényegtelen dologról :) Ez a "voltam boltban, képzeld láttam narancslevet, majdnem vettem de aztán nem" szintű halálosan lényegtelen gondolatok néha már kikészítőek, és megnyugtatlak, ugyan olyan unalmasak egy idő után :D Csak ennyit hallasz: "Voltam blablabla láttam blablabla vettem blablabla" Írj privit ha szeretnél ismerkedni, aztán ki tudja. Egyébként szerintem ha valaki feltöri a "páncélodat", nem lesz baj utána. 26-F
23/23 anonim válasza:
A komoly és az unalmas nem szinonimák!
Én is komoly vagyok, de ettől nem válok unalmassá. Sőt a párom azt mondta, hogy kimondottan szereti bennem, hogy nem fecsegek folyton.
Viszont ettől még jó beszélgetőpartner vagyok, nagyokat szoktunk vitázni. És sokat viccelődünk is. Egyszerűen mert szeretem, ha látom hogy nevet és jól érzi magát mellettem. És ezzel ő is ugyanígy van. Ezek szerintem azért fontos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!