Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a fiúk, hogy az összes lány az izmot keresi egy pasiban és csak az talál párt aki izmos?
Nem tudom, én évekig súlyt is emeltem, mégsem vagyok izmos. És most sincs barátnőm, meg akkor se volt.
21/F
Mert a fiuk többsege ma 50 kilos nyüszüge akinek minden csontja latszik vagy nagy pocakos. Egyik sem kell a csajoknak. A normal pasiknak nem problema lanyt talalni (kiveve ha bunkok, benak stb), nem is azok jarnak kondizni, hogy igy lesz csajuk.
Amugy egy kis konditol nem lesz senkinek kockahasa, nagy tevhit. Csak ha kemenyen nyomja. Nem kell felned, csak aranyosabb es egeszsegesebb lesz a teste, es egy csaj nem fog egy kicsit sportosabb, izmosabb pasit elküldeni, mert "fuj, de izmos vagy, en a pocakos pasikat szeretem"
Szóval "csak nézni jók"..
Elég furcsának tartom ezt a felfogást. Mert ezek szerint osszejossz egy férfival, aki csak OK,mert sz
Visszakérdeznék: a lányok miért hiszik azt, hogy az összes fiú a nagy melleket keresi egy csajban és csak az talál párt, akinek nagy a melle?
Szerintem érted, mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!