Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 15 éves lány hol talál magának egy normális fiút?
Figyelt kérdés
köszönöm előre is!:)2012. ápr. 22. 18:12
1/28 anonim válasza:
Akár itt is, de nálam pl nagyon befolyásoló tényező a külső, a többi férfivel ellentétben ezt bevallom.
18/F
2/28 A kérdező kommentje:
Igen ?:)
Hát én nagyon csúnya vagyok..:/
akkor lehet ezért nincs barátom?:/
2012. ápr. 22. 18:19
3/28 anonim válasza:
nagyon csúnya? küldj egy képet... azért annyira biztos hogy nem... sőt lehet szép vagy
am meg bárhol csak emberek közé kell járni különben semmi nem lesz!
f18
4/28 anonim válasza:
Itt a gyakorirákon...látod már vannak is jelentkező nyomik:) csak annyi a dolgod,hogy kiválasztod a legcsunyábbat aki illik hozzád:D Komolyra fordítva , járj el sportolni, sok normális srác van pl. Konditeremben,vagy tenisz ilyesmi... Vagy még mindig itt a gy.k.:) 18cm/f :D
5/28 A kérdező kommentje:
:'DD
Köszi a jó tanácsokat xdd
ismerkedjek nyomikkal, mint amilyen én is vagyok :D
2012. ápr. 22. 18:46
6/28 anonim válasza:
Jaja! Temondtad,hogy csufi vagy... Én hiszek neked:) amúgy attól,hogy csúnya vagy még nem muszály beérni nyomikkal...ismerkedj,beszélgess sokat fiúkkal! Majd ráérzel ki a tuti neked! Ugye beszélgetni azért tudsz?:D naés ki szerint vagy olyan csúf? Mondták rád,vagy csak gondolod?
8/28 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan csúnya vagy, nekem biztos bejönnél. :)
9/28 A kérdező kommentje:
Nem mondták még soha sem azt rám hogy csúnya vagyok ..:D
én gondolom csak azt ..
De küldök képet azoknak akik kérnek !:) és döntsétek el ti :)
2012. ápr. 22. 21:11
10/28 anonim válasza:
Küldenél nekem is légyszi? csak kíváncsiságból, nem használom fel semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!