Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a normális normálist?
De mi az, hogy normális? Ezt tényleg megkellene fogalmaznia néhány embernek, hogy mit jelent, mert mindenkinek mást. Valakinek normális a társasági élet(szórakozni járás), valaki pedig ezt elsem tudja képzelni, vagyis nem szeretne ilyen párt magának, akkor már kiesik a "normális"-ból, pedig valakinek ő lesz a "normális".
Szóval rengeteg normális lány és fiú van. (A bulis csak egy példa, ezt minden másra rá lehet vetíteni.) Szóval nem az a kérdés,hogy vannak-e normális lányok és fiúk, hanem, hogy van-e olyan fiú/lány aki nektek megfelelne.
18/L
Valójában normális alatt a saját lány/fiú ideáljukat értik, ami mindenkinek más. Hiszen nem sok embernek kéne egy NORMÁLIS=átlagos pár. Ha csak normális kéne, azt úgyis talál az, aki akar....
Én az igényeimből nem adok lejjebb...persze nem állítom, hogy sose tennék kivételt.
Azért mert kevesen vannak, ráadásul ugye aki ilyen "rendes" az nem jár minden hétvégén bulizni, tombolni, nem tűnik ki a tömegből, így nehezebben veszik észre.
A normális azt jelenti, hogy az adott közösség/társadalom elfogadottnak (normának) tartja. Ma ez a norma, hogy bulizz, igyál, szívj, kefélj, majdmold a viván meg ertéelen villogó "celeb"eket (tudom épp az ellenkezőjére gondoltál). Nézz csak fel egy közösségi oldalra mennyi ilyen menőző, pózoló, tökör előtt csücsörítő idióta van. Mert egyszerűen menő. Aki nem ilyen, azt észre sem veszik. Nem sokan vállalják azt, hogy kiközösítsék őket az elveik miatt, így inkább felvesznek egy olyan álarcot, amilyet az adott csoport (lehet ez baráti társaság, osztályközösség, akármi) elvár. Kevesen merik önmagukat adni, sokan csak azzal próbálják kimutatni micsoda egyéniségek, hogy majmolják egymást. A lányok elribisednek, a fiúk pedig ilyen falubikájaalfahím akármivé vedlenek, mert egyszerűen ezt nyomatja a média, ez lett megszokott, így lehet "sikerük" (értsd: dughatnak, menők, népszerűek). Aki pedig önmaga marad, nem pofázik össze-vissza, nem akar "menő" lenni és komoly kapcsolatot szeretne ennyi idősen (mondjuk 16-2x közötti korosztály) az meg nem találja a helyét, sem a párját, mivel az ilyen emberből nagyon kevés van manapság, vagy pedig értelem szerűen nincsenek annyira szem előtt.
Mivel én nem bulizom, inkább kicsit magányosabb, visszahúzódóbb fajta vagyok így hasonló lánnyal tudnék boldog lenni. Ennek a lánynak emellett persze tetszenie is kéne, hiszen akármennyire is próbálunk álszentkedni, hogy "csak a belső fontos", tudjuk, hogy nem így van. Legalábbis szerelemben nem. Kell valami, ami megfog külsőleg is. Azért nem jönnék össze senkivel, mert épp csak megfelel, de "nincs jobb", ahogyan egy lánytól sem várnám ezt el irányomban, mert hosszútávon értelmetlen. Lehet kicsit hosszú meg zavaros lett, de ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!